Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Footloose donosi dašak Broadwaya

Footloose1

Još samo jedan dan dijeli nas od jedinstvene i neponovljive izvedbe senzacionalnog glazbenog i plesnog hita Footloose. Zvijezde svevremenske priče Maja Šuput, Mario Valentić i Bojan Jambrošić obavljaju posljednje pripreme za mega spektakl koji će oduševiti Zagrepčane. Nema dvojbe, dašak Broadwaya osjetit će svi koji dođu u KC Dražen Petrović u srijedu u 19.30 sati.

„Nisam mogao dočekati da Footloose opet zaigra, uistinu uživam glumeći u ovoj predstavi. Footloose je priča koja donosi smijeh i sreću i ovom prilikom pozivam sve one željne dobre zabave da nam se pridruže u Ciboni.“ – izjavio je glumac i sportski trener Mario Valentić.

U KC Dražen Petrović očekuje nas produkcija svjetskih razmjera gdje će gledatelji na dva velika ekrana moći pratiti izvedbu uživo. Svi gledatelji imat će priliku upoznati izvođače, fotografirati se s njima i dobiti autogram. Nakon neponovljive izvedbe, svi gledatelji pozvani su da se zabave s izvođačima na after partiju u klubu Bunga Bunga kojise nalazi iza zgrade KC Dražena Petrovića, na adresi Florijana Andrašeca 14.

Ulaznice za posljednju izvedbu 18. prosinca 2013. od 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 90, 100 i 120 kn u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra te na dan izvedbe na blagajni KC Dražen Petrović.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *