Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Electrolux osigurava delicije na Cannes 2013

Electrolux osigurava delicije s Michelinovim zvjezdicama na filmskom festivalu u Cannesu 2013.
Potpora festivalu traje već treću godinu, a Electrolux dovodi partnerske chefove kuhinja koji imaju ukupno osam Michelinovih zvjezdica

Electrolux_CannesElectrolux slavi gotovo 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući svoju potporu filmskog festivala u Cannesu. Electrolux je odabran kao dobavljač gotovo 50% restorana s Michelinovim zvjezdicama diljem Europe i dovest će partnere – chefove kuhinja na festival u Cannesu kako bi osigurao gastronomsku izvrsnost za sva top događanja i gala večere.

Unutar Electrolux Agora paviljona u Cannesu, izmjenjivat će se nagrađivani tim chefova koji će posluživati goste tijekom festivala, uključujući vlasnicu tri Michelinove zvjezdice Anne-Sophie Pic; vlasnike dviju Michelinovih zvjezdica Clauda Bosija i Brunu Ogera, kao i braću Christiana i Manuela Costardija koji imaju jednu zvjezdicu.

„Electrolux partneri-chefovi Anne-Sophie Pic i Bruno Oger zajednički će pripremati gala večeru za noć otvorenja koristeći Electrolux profesionalne uređaje unutar kuhinje Electrolux Agora paviljona“, rekla je Olivia Kaye, Experiential Manager, Electrolux. „To su isti uređaji na koje se oslanjaju i u svojim profesionalnim kuhinjama“.

Electrolux na Cannesu
Electrolux Agora paviljon najveća je građevina duž Croisette i dom je svih službenih kulinarskih festivala i domaćin čak 45 chefova u najprometnijem periodu sa 120 poslužitelja za 648 gostiju unutar prostora od 1.000 metara kvadratnih.

Electrolux Partneri-Chefovi na Cannesu
Electrolux nastavlja svoje trogodišnje partnerstvo s Cannes filmskim festivalom radeći s timom nagrađivanih partner-chefova. Chefovi, koji svi rade s Electrolux uređajima na dnevnoj bazi u svojim kuhinjama, pružat će svoje usluge na svim službenim festivalskim događajima, uključujući i gala večeru na otvorenju i ručak na kojemu članovi žirija razmatraju, a unutar kuhinje Electrolux Agora paviljona.

Anne-Sophie Pic poznata je po tome što je stekla tri Michelinove zvjezdice za svoj restoran Maison Pic u jugoistočnoj Francuskoj. Ona je četvrti ženski chef s tri Michelinove zvjezdice, a imenovana je najboljim ženskim chefom od strane World’s 50 Best Restaurants u 2011.

Bruno Oger vlasnik je dvije Michelinove zvjezdice i pobjednik Best French Chef of the Year. Poznat po hrani koja nudi okus i maštu, Oger je inspiriran mediteranskim okusima i lokalnim proizvodima.
Anne-Sophie Pic i Bruno Oger surađivat će kako bi pripremili Gala večeru na otvorenju Cannes filmskog festivala 2013.

Claude Bosi glavni je chef i vlasnik restorana s dvije Michelin zvjezdice – Hibiscus u Londonu. Hibiscus je proglašen jednim od 50 najboljih svjetskih restorana i cijenjen je zbog svog inovativnog pristupa. Bosi je nedavno instalirao Electrolux Grand Cuisine sustav za kuhanje unutar Hibiscus test kuhinje.

Braća Christian i Manuel Costardi dobili su svoju prvu Michelinovu zvjezdicu u studenom 2009. Kuhanje je u njihovoj obitelji već tri generacije, a kulinarsko znanje i stručnost nude u restoranu eLE (Vercelli, Italija) koji Electrolux profesionalni uređaji podupiru već više od 60 godina.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *