Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ekskluzivna glazbena suradnja Sandija Cenova i legendarnog Tife!

Sandi Cenov & TifaVeliki glazbeni zavodnik i šarmantni romantičar Sandi Cenov udružio je snage s legendom regionalne glazbene scene Mladenom Vojičićem Tifom. Rezultat je novi duet pomalo tajanstvenog naziva ‘Svadba’.

Premijera pjesme ‘Svadba’

Najavljujući novu pjesmu u izdanju Hit Recordsa, Sandi nije krio zadovoljstvo suradnjom s Tifom, o čemu nam je i rekao –  ’U to doba svi smo bili fanovi Bijelog dugmeta. A nekako se poklopilo da je u vrijeme moje pretvorbe iz dječaka u momka, u Bijelo Dugme na mjesto pjevača došao Tifa, mladi i karizmatični Sarajlija, koji nam je svima iz te moje generacije u trenu postao idol. I eto, sada s jednim od mojih najvećih idola imam duet. Naše poznanstvo traje od kraja 80-ih, kada mi je Tifa prišao poslije mog sarajevskog nastupa s tadašnjim Rockabilly bandom, i nahvalio me, a meni su klecala koljena od uzbuđenja…’

‘Poslije smo se znali sretati za mojih čestih boravaka u Sarajevu i uvijek bi se lijepo družili. Ideja za ovaj duet nastala je u studiju Ante Pecotića, gdje snimam. U pjesmi “Svadba” čuli smo Tifu i nikog drugog. Kad sam ga nazvao i kad je pristao, nitko sretniji od mene…’ – zaključio je Sandi.

Tekst ‘Svadbe’ potpisuje sam Sandi, dok je sve skupa odlično uglazbio Ante Pecotić koji potpisuje aranžman i produkciju.

Autor glazbe: Ante Pecotić

Autor teksta: Sandi Cenov

Autor aranžamana: Ante Pecotić

Glazbeni producent: Ante Pecotić

Foto: Privatni album Sandija Cenova

Video: YouTube

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *