Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dobro je činiti dobro!

buco-ozljeda1Vremena je malo – pomozite borcu Domagoju Ostojiću da operacijom spasi oko!!

Za iskusnog kickboxing borca, višestrukog taekwondo prvaka Hrvatske i bivšeg, dugogodišnjeg sparing partnera Mirka Filipovića, Domagoja Ostojića, listopad prošle godine, točnije meč s Marcellom Adriaanszom, bio je potencijalno koban za njegovu borilačku karijeru a time i egzistenciju. “Buco” je, podsjećamo, u trenutku distrakcije i šoka zbog boli i pogleda na izloženu potkoljeničnu kost primio u lice snažni udarac koljenom, nakon čega je potekla rijeka krvi te je zaradio 25 šavova na nozi i 15 na jagodičnoj kosti.

Za Domagoja su problemi tek krenuli.

Opasan udarac uzrokovao je pucanje rožnice i opadanje mrežnice, što se pokušalo popraviti s čak pet operativnih zahvata. Unatoč trudu liječnika, situacija je teška i pogoršava se iz dana u dan. “Doktori su mi već uzeli mjeru za stakleno oko. Zadnja šansa mi je hitna operacija u Moskvi, Beču ili Beogradu koja košta minimalno 8000 Eura bez ostalih troškova. Na desno oko slabije vidim jer je od siline udarca također pala mrežnica ali su ga doktori uspjeli spasiti laserskom operacijom.”

 

Fatalna ozljeda iz listopada

Iako je godinama redario, vodio treninge te nešto zarađivao mečevima, “Bucine” trenutne financije nisu niti blizu dovoljne za potrebne medicinske troškove. Šanse za oporavak svakim danom sve su manje, stoga objavljujemo broj računa na kojeg se primaju novčane uplate svih onih koji su voljni i u mogućnosti pomoći Domagoju da sačuva vid.

“Zahvaljujem se od srca svim čitateljima sjajnog portala Profightstore na pomoći i riječima potpore.”

2330003-3201865756 – Jadranka Ostojić
S naznakom: Za Bucu
SOCIETE GENERALE – SPLITSKA BANKA d.d. Split

——————————————————————

Račun za donacije iz inozemstva:

Domagoj Ostojic
Rn 40151296003
Iban: HR06 2330 0033 2430 4938 6
Bic SOGEHR22

VAŽNO

Uplaćujete li preko uplatnice, potrebno je staviti broj 99 pod “Model”, a ista brojka se upisuje odlučite li izvršiti uplatu preko svog internet banking računa u Splitskoj banci. Ako internet bankarstvo imate u nekoj drugoj banci, potrebno je kontaktirati njihovu korisničku službu kako bi saznali što se kod njih treba staviti pod “Model” kada se uplaćuju novci fizičkoj osobi u Splitskoj banci. U prva dva slučaja pod “Poziv na broj primatelja” ne morate upisati ništa.

 

Preuzeto sa: portala: profightstore.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *