Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Debitantski bend Pravila igre osvojili vrh HRT TOP 40!

Singlom prvijencem „Nebo na mojoj strani“ debitanti na glazbenoj sceni, bend Pravila Igre, zauzeli su prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40!

pravila_igre_by_filip_dizdarMarko Kutlić, Goran Belošević, Marko Belošević, Denis Dex Marijanović i Alen Opačić talentirana petorka koja stoji iza imena „Pravila Igre“, u kratkom je roku osvojila srca slušatelja, ali i struke te su poput najsjajnije zvijezde zasjali u radijskom eteru.

Dečki ni sami ne vjeruju kako su stigli do prvog mjesta nacionalne liste radijskih singlova, na čemu im Hit Records od srca čestita.

„Teško je riječima opisati kako se osjećamo! Niti u najluđem snu nismo očekivali da bi mogli doći do prvog mjesta na HR TOP 40 ljestvici. Naša debitantska pjesma i odmah do prvog mjesta, a tek postojimo nešto vise od dva mjeseca“, rekli su dečki iz Pravila igre.

pravila_igre_1_by_filip_dizdar„Jednostavno smo svi presretni i ovo će nam biti jedan ogroman podstreh i vjetar u leđa da u budućnosti budemo još bolji. Ovim putem bi se htjeli zahvaliti našim autorima, Sonji i Miri Buljanu te Hit Recordsu jer vjeruju u nas. Također htjeli bi se zahvaliti svim radijskim i glazbenim urednicima koji su prepoznali naš potencijal i kojima se svidjela naša pjesma. I na kraju najveće hvala našim fanovima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće“, zaključili su dečki iz Pravila igre.

Zadovoljstvo i sreću nije krio ni čovjek koji autorski stoji iza pjesme, Miro Buljan: „Dirnuli smo srca i duše ljudi. Ima li išta ljepše od toga? Nema! Biti nekome, na glazbeni način, prvi u emocijama – to je veličanstveno. Uzbuđen sam i sretan, kao malo dijete, zbog svega lijepog, što čeka grupu Pravila Igre na njihovom muzičkom putu.“

Aktualni singl „Nebo na mojoj strani“ tekstualno potpisuje Sonja Buljan, dok je za odličnu glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Miro Buljan.

Pjesmu prati i odličan video spot u režiji Filipa Dizdara. Pogledajte!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *