Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Darujmo gradonačelniku Zagreba auto!

tomasevicMi ćemo biti prvi koji Tomaševića nećemo prozvati zbog ukidanja mjera roditeljima, zbog ukidanja stipendija vrijednim studentima, zbog potpisavanja ugovora s kriminalcima i ostalim aposlutim fejlovima kojima je iznevjerijo većinsko povjerenje zagrepćana i time si zacementirao da mu je ovo prvi i zadnji put da je gradonačelnik ovog našeg, još uvijek, naljepšeg grada na svijetu. Biti ćemo uviđajni pa ga nećemo razapinjati poput Krista na križu zbog tih propusta.

Mi ćemo ga prozvati zbog rupa na cesti.

Logično je da Tomašević nema pojma u kakvom su stanju prometnice grada Zagreba jer on nema auto. On se vozi se biciklom. I ponosan je na to! Iz tog razloga organiziramo humanitatnu akciju i našem ćemo gradonačelniku donirati auto. Ne mora biti neki skupi, može proći i neka krntija od 1000 eura, jer bolje nije ni zaslužio. A s obzirom da se fura na look napušenog vjećnog studenta, da ne bi remetili njegov izgled, odlučili smo da to bude auto iz prošlog stoljeća.

Dok se Tomašević bavi ukidanjem svih mogućih dobrih stvari koje je najdugovječniji gradonačlenik našim novcima gradio, naše ulice doslovno propadaju. Pa tako, dok se vozite gradom imate osjećaj kao da se vozite po nekoj selendri u koju još asfalt nije stigao, a na svakih 20 metera kao iznenađenje iz kinder jaja iskoči vam nova rupa. Potpuni doživljaj ljepote vožnje po Zagrebu u jesenskim kišnim danima je kad vam auto zapne u rupi prekrivenom lokvom vode. Taj fantastični osjećaj neizvjesnosti dok se u sumrak vozite gradom, rezultirao je najvećim brojem prometnih nesreća u povjesti grada Zagreba. Bravo Tomaševiću, bar si u nećemu prvi!

4Možda kad skupimo za njegov auto, naš, nadajmo se ne još dugo, gradonačelnik će se provozati i progledati u kakvom su stanju naše ceste pa ih možda i odlući popravitui, sanirati, pokrpati… koji god da mu je izraz draži.

Nikako, ali baš nikako nam nije jasna njegova želja da postane gradonačlnikom jer se on uopće ne bavi gradom.

Možda je vrijeme da ga podsjetimo. Ili promijenimo. Što god da je učinkovitije.

Ne mogu vjerovati da ovo pišemo, ali nam je iskreno žao što smo glasali za Tomaševića. Bolje da smo glasali za Škoru. Ako ništa drugo, on bi nam barem pjevao.

Mel

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *