Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Da sutra odem od tebe

unnamedJure Brkljača snimio je video spot za još jednu pjesmu sa svojega albuma prvijenca ‘Ostani tajna moga života’ u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje prelijepa Klara Matković.

‘Da sutra odem od tebe’ svojevrsna je intimna ispovijest i ljubavna balada, na koju sam Jure stavlja autorski pečat u djelu glazbe i teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje zajedno sa Mihaelom Blumom.

‘Da sutra odem od tebe’ pjesma je koja opisuje jedan period mojeg života, moje mladosti, u kojoj se vjerujem, svatko od nas može pronaći. To je jedna od onih pjesama koje nastanu u trenu i odjednom, u jednom komadu. Novom pjesmom ‘Da sutra odem od tebe’ ujedno ću zaključiti priču albuma prvijenca ‘Ostani tajna moga života’, na kojem se ona i nalazi.’, rekao je Jure.

Video za ovu glazbenu priču snimljen je u interijeru jednog hotela u Zagrebu, a sve je kamerom zabilježila vrijedna ekipa Hit produkcije sa Hrvojem Banićem na čelu.

‘Spot za pjesmu ‘Da sutra odem od tebe’ snimili smo u hotelskoj sobi, a posebnu čar cijeloj priči  dala je Klara Matković koja je super odradila dio svoje uloge. Kao na svakom snimanju sa Hrvojem Banićem bilo je radno, ali smo se isto tako super zabavili, što je svima olakšalo posao. Jako sam zadovoljan ovime što smo snimili, a nadam se da će se isto tako svidjeti i publici.’, zaključio je Jure.

Kako izgleda video priča za Jurinu autorsku pjesmu ‘Da sutra odem od tebe’, pogledajte i poslušajte  s nama:

Autor glazbe: Jure Brkljača
Autor teksta: Jure Brkljača
Autor aranžmana: Mihael Blum/Jure Brkljača
Glazbeni producent: Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Video spot: Hit produkcija

Foto: Hit Produkcija

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *