Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Colonia izdala novi singl

Colonia - Kap tvoje ljubavi„Kap tvoje ljubavi“ novi je singl i uranjeni božićni poklon Colonije svim njihovim obožavateljima.

Nova pjesma je ujedno i najava novog albuma koji će Colonia predstaviti 14. veljače 2013. godine, kada će svi zaljubljeni doći na svoje te dobiti 12 novih razloga da uživaju u svojoj ljubavi. Toliko će naime pjesama sadržavati dugo iščekivani album koji je Colonia dugo odgađala želeći svim svojim fanovima pružiti samo najbolje.

Kako bi se još više približili svojim fanovima diljem Hrvatske, ali i van granica Lijepe naše, Colonia će uskoro objaviti imena
svih pjesama koje bi se trebale naći na njihovom novom, jedanaestom studijskom albumu. Upravo će fanovi dobiti priliku da svojim glasovima odluče kako bi se trebao zvati album njihove omiljene grupe.

Colonia će Novu godinu, već tradicionalno proslaviti radno na dočeku u čarobnom Dubrovniku u Radison Blue Resortu, a reprizom će razveseliti fanove u Petrovcu u Crnoj Gori.

Za 2013. godinu Colonija najavljuje nove izazove, nove pjesme, nove singlove i mnoštvo novih koncerata diljem Hrvatske.

„Kap tvoje ljubavi“ je, iako dinamične melodije, priča o nesretnoj i pogrešnoj ljubavi.

Pjesmu koja je zapravo podsjetnik na sve one greške koje ljudi čine kad se zaljube u krivu osobu možete poslušati na sljedećem linku:

Coloniju pratite na www.colonia.hr i na facebook stranici.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *