Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Čola zapalio Dubrovnik!

Zdravko_ColicJedan od najpopularnijih izvođača regije te miljenik ženske publike – Zdravko Čolić održao je sinoć spektakularan koncert pred prepunim Gospinim poljem. Trosatni koncert bio je pun emocija, a mnogobrojni obožavatelji bili su oduševljeni Čolićevim nastupom, koji je nakon gotovo dvadeset i pet godina zapjevao u Dubrovniku.

Zdravko Čolić je publiku svih generacija gotovo cijelo vrijeme koncerta držao na nogama nižući hit za hitom iz njegove duge karijere pjesmama “E, draga, draga”, “Jedno ljeto sa Kristinom”, “Produži dalje”, “Ti si mi u krvi”, “Stanica Podlugovi”, “Zagrli me” i mnoge druge.

Publiku je, prije Čolićevog nastupa, zagrijao dubrovački rock sastav ‘Silente’, a prisutne je posebno oduševila izvedba hitova ‘Terca na tišinu’ i ‘Još jednom’.

“Za publiku sam uvijek spreman dati sve najbolje od sebe i zato mi nije teško pjevati po tri sata na koncertima. Osjećam veliku odgovornost prema svakom tko je kupio ulaznicu za koncert. Hvala divnoj publici koja mi daje podršku na svakom od mojih koncerata. Neponovljiv je osjećaj kada sam na bini i pjevam. Tako je bilo i večeras. Hvala Dubrovniku!”

Pogledajte galeriju fotografija:

Naš suradnik Vinko Paić snimio je djelić atmosfere. Pogledajte kako je bilo: https://www.facebook.com/photo.php?v=10201869530364915&set=vb.1382965623&type=2&theater

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *