Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Chanel: Ready To Wear

chanel1

Na bilo kojem dijelu svijeta, na svakom kontinentu, u svakom gradu, nema onoga kome neće zastati dah na velikom duplom slovu C, glamurozan i uvijek na vrhu kao i sam Karl Lagerfeld to je Chanel.

Ovogodišnja kolekcija jesen/zima 2013 čiji je naziv spremna za nošenje, inspiriran je misterioznim tonovima sive i naravno crne. Monokromatika se proteže i u jesen/zimu 2013. Na reviji održanoj početkom trećeg mjeseca u Parizu scenografija je nadmašila sve do sada viđeno.

chanel2Kolekcija je namjenjena jednoj suvremenoj, svjetskoj ženi, a dizajner se ove godine poigrao njezinom siluetom  i prporcijama u oversize modelima.
Kolekcija Ready To Wear je savršena, nosiva, zapanjujuća. Oduševljava na prvi pogled. U potpunosti vizualizira snažnu, modernu i uspješnu ženu.

Mala crna haljinica koja je uvijek in i okosnica uvijek dobro odjevene žene, također je u prvom planu uz male preinake  ~u maloj crni haljini nikada nećeš biti ni premalo ni previše odjevena~

U svom glamuru Karl Lagerfeld nam u svojoj kolekcij za jesen/zimu 2013 predstavlja ženu na putovanju oko cijelog svijeta. Zapravo ističe ženu koja preuzima glavnu ulogu diljem zemaljske kugle.

Donosimo vam ekskluzivan intervju s  Karlom Lagerfeldom koji možete pogledati OVDJE.

Chanelevoj reviji prisustvovala su mnoga poznata lica poput Vanessae Paradis, Mille Jovovich, Jessice Chastain,  Ane Girardot i mnogi drugi.

Pogledajte kompletnu kolekciju jesen/zima 2013/14.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *