Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Centar ljepote u srcu Zagreba!

 

Nakon gotovo dva desetljeća uspješnog rada i bavljenja estetskim problemima kao što su  prekomjerena tjelesna težina, celulit, bore, akne itd.,otvoren je na više od 200m2 novi Centar ljepote i zdravog mršavljenja «Manuela Šapro» na novoj adresi Kožarske stube1, u sklopu kojega je otvoren i prvi ovakav centar u Hrvatskoj  «SAPRO AROMACLINIC» .

Osim preseljenja u novi prostor i uvođenjem  najekskluzivnijih kozmetičkih tretmana te upotrebom  najsofisticiranije tehnologije, svakom  klijentu pristupa se potpuno holistički tretirajući ne samo posljedicu nego i uzrok nastalog problema.

Cjelovitim pristupom , bilo da se radi o prekomjerenoj tjelesnoj težini ili bilo kojem drugom estetskom nedostatku na licu ili tijelu,  te u svrhu prevencije i očuvanja zdravlja,  koriste se najfinije esencije prirode – biljna i eterična ulja, razni biljni kokteli i biljne infuzije, iscrpine bilja, ljekovite gline, hranjivi biljni maslaci…

Tako od sada na ovoj adresi  možete dobiti ekskluzivne kupke u ljekovitom bilju i eteričnim uljima smilja, lavande, kadulje… ljekovite biljne obloge i pakunge u medu i mediteranskom bilju ..

Ukoliko ste zaista veleiki hedonist možete si priuštiti kupke u jasminu, ylang-ylangu ili kupke u ružinom ulju sa laticama ruža i pjenušcem ili se pak odlučiti za neki od mnogobrojnih wellness paketa.

Naravno specifičnost ovog centra su ciljane aromamasaže i aromaterapijski tretmani kojima se uz upotrebu posebnih specifičnih eteričnih i biljnih ulja ciljano rješavaju navedeni problemi i uspostavlja ravnoteža i sklad cijelog organizma tj. tijela i duha.

Velika novost su i tretmani prirodnom aromakozmetikom koja se spravlja svježa, bez upotrebe bilo kakvih sintetskih dodataka, mineralnih ulja, parabena i ostalih štetnih supstanci.

A od 01.12. na novom portalu www.manuelasapro.hr moći ćete pratiti sve novosti i dobiti pregršt stručnih savjeta iz svijeta kozmetike i aromakozmetike te fitoaromaterapije.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *