Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Brojni psi udomljeni

Brojni psi udomljeni nakon akcije ‘Udomljavanje je fora

002Nakon akcije “Udomljavanje je fora” azila Dumovec koja se održala 13.04. u suradnji s udrugom Prijatelji životinja, udrugom Noina arka te sponzorima Royal Canin udomljena su ukupno 23 psa iz azila Dumovec i Noine arke. Tom prilikom sponzor Royal Canin je obećao budućim vlasnicima pasa koji će u tjednu iza akcije udomiti psa i potpisati ugovor, donaciju besplatne hrane za tri mjeseca. Svoje obećanje su održali i sa donacijama posjetili pse koji su odnedavno članovi obitelji. Do sada je ukupno donirano oko 650 kg hrane.

Azil Dumovec se nada rekordnom broju udomljavanja i u narednim mjesecima, uspješnom promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca kako bi Grad Zagreb postao grad u kojem svi kućni ljubimci imaju svoj dom.

Jedan od udomljenih pasa je i Klup koji je kao odrastao pas završio u azilu Dumovec 2009. godine i godinama čekao da netko u njemu prepozna idealnog kućnog ljubimca. Njegova nova vlasnica je tragično izgubila svog psa kad mu je nepoznati počinitelj stavio petardu u usta. Usprkos svojoj tuzi, odlučila je otvoriti svoje srce i svoj dom psu iz azila.

‘Samo u ovoj godini u azil Dumovec su stigla ukupno 229 napuštena kućna ljubimca od kojih smo udomili njih 208. Akcijama se prikupljaju sredstva za kupnju veterinarske opreme te su stvoreni bolji uvjeti životinjama smještenima u azilu’ – izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *