Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bosutski Bećari: Ovo mora da je ljubav

Još kad su objavili posljednji singl – ”Dobro će nam skupa biti” članovi popularne vinkovačke multi-instrumentalne atrakcije Bosutskih Bećara prepustili su se stvaranju novih pjesama. Kroz sve pjesme Bosutskih Bećara tematski je prožeta ljubav, a dva tjedna prije ”Dana zaljubljenih” idealni je trenutak za objavu pjesme i spota kojom ponovno vlada tematika ljubavi.

marin_bando”Ovo mora da je ljubav” naziv je novog singla za kojeg su zaduženi najmlađi članovi ovog vinkovačkog sastava, koji je kroz godine iz potpuno tradicijskog sastava prešao u vrlo modernu priču koja kroz sviranje raznih instrumenata više naginje modernim glazbenim žanrovima. Tekst za pjesmu napisao je Ivan Šebalj, kojemu se u pisanju glazbe za pjesmu pridružio kolega Marin Bando. Aranžman je dijelo Marina i Branimira Mihaljevića u čijem zagrebačkom studiju je pjesma i snimljena.

Marin je izjavio da je pjesma vrlo zarazna i da je rijetko kada imao pozitivan osjećaj sličan ovome, ususret objavljivanju ove pjesme. Kao autor jedino mu se to dogodilo kod velikog hita ”Želim te noćas”!  ”Uvijek bih htio nešto promjeniti na pjesmi, nikad nisam zadovoljan. Sad sam prvi puta nakon pjesme ”Želim te noćas” u potpuosti zadovoljan i ne bih htio promjeniti baš ništa. Mislim da je pjesma jako zarazna. Čuo sam ju već tisuću puta, i nije mi postala dosadna. Nadam se da će isti efekt pobuditi i kod publike.”

Marko Zeljković – Zelja, dobitnik nagrade za najbolji spot u Hrvatskoj u 2015. godini za pjesmu ”Za svaku tvoju suzu” u izvedbi Opće Opasnosti ovih dana završio je još jedan odličan spot i to za pjesmu Bosutskih Bećara – ”Ovo mora da je ljubav”. Spot će zasigurno pobuditi veliki interes javnosti. Sin doajena srpskog glumišta Bore Todorovića, Srđan Žika Todorović oživio je ulogu vraga iz filmske trilogije ”Mi nismo anđeli”, kojom se i proslavio. Njemu se u ovom spotu uz prekrasne djevojke i pridružila i mlada glumica Nevena Ristić koju smo već imali prilike gledati na tv ekranima u Hrvatskoj, a od nje smo saznali da je i u ljubavnoj vezi s jednim hrvatskim pjevačem.

ivan_sebalj

Ivan Šebalj, autor pjesme, ali i frontman Bosutskih Bećara odlično se našao u ulozi koja mu je bila namjenjena, a povodom premijere novog spota izjavio je sljedeće:

Svoju ulogu u pjesmi, ali i spotu Bosutskih Bećara ima i popularni pjevač Ivan Zak. O čemu se točno radi pogledajte u novom spotu…

 

Foto: press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *