Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Barbara Ljiljak slomila ruku i ne putuje na izbor Miss Universe

Miss Universe Croatia, nacionalni kostim

Miss Universe Croatia, nacionalni kostim

Barbara Ljiljak već je gotovo spakirala svoje kofere za odlazak na svjetski izbor Miss Universe u Las Vegasu kamo je trebala otputovati u utorak.

Međutim, prije četiri dana je u Beču, gdje je otputovala nakratko kako bi se pozdravila s mamom i sestrom i da bi obavila još zadnju kupovinu, nespretno zakoračila, poskliznula se i pala te slomila ruku.

„U šoku sam i još ne mogu vjerovati da mi se to desilo! Šest mjeseci od našeg izbora u Hrvatskoj sanjam o odlasku na svjetski izbor i predstavljanju Hrvatske, i onda ovo! Mirti zaista želim puno sreće i da uživa u svakom trenutku sudjelovanja na izboru Miss Universe, a ja se veselim povratku svojim obavezama čim se potpuno oporavim“, izjavila je Barbara koja se još uvijek oporavlja u Beču.

Mirta Kuštan, 2. pratiljaVladimir Kraljević, vlasnik licence za Hrvatsku i Sloveniju, odmah je kontaktirao ured u New Yorku koji je odobrio da na izboru Miss Universe Barbaru može zamjeniti druga pratilja, Mirta Kuštan iz Krapinskih Toplica. Naime prva pratilja, Alma Fabulić iz Zadra, pred nepunih mjesec dana otputovala je u Kinu, gdje radi za jednu modnu agenciju.

„Ja sam prvo mislila da se gospodin Kraljević šali sa mnom, jer mjesecima pratim Barbarine pripreme i znam da se ona jako veselila svjetskom izboru. Nisam mogla spavati tu noć jer mi je milijun stvari prolazilo glavom“, rekla je Mirta Kuštan, i sama u šoku, jer dok je razmišljala o ispitu u ponedjeljak, sada je u nepuna 4 dana trebala ispuniti sve moguće papire za Miss Universe, snimiti fotografije i video materijale, napraviti vizu za SAD, spakirati kofere i u srijedu rano ujutro sjesti na avion za Las Vegas.

„Želim zahvaliti svim partnerima i sponzorima na razumijevanju i podršci, jer svi skupa smo se našli u ovakvoj situaciji prvi puta u životu: tim Vesne Sposa odradio je savršeni posao i haljine su u rekordnom roku prilagodili Mirti, Humanic je bez problema Mirti našao odgovarajuće cipele, a stilisti Renata Kerastase Mirti su kosu nahranili vrhunskim preparatima i dali joj savjete za njegu. Veliko hvala svima“, stoji u izjavi Marije Kraljević.

Miss Universe Croatia sa pratiljama

Miss Universe Croatia sa pratiljama

Mirtu Lauru Kuštan upoznati će i preko milijun fanova diljem svijeta koji prate svjetski izbor Miss Universe i naše ljepotice.

„O našoj novoj predstavnici informirane su i sve veće Facebook fan stranice poput Missosology, Global Beauties, Angelopedia, The pageant Page, Pagentry and beauty queens, i ne sumnjamo da će Hrvatska i ove godine imati jako veliku potporu i promociju kao i svih prethodnih godina“, kaže Ivana Delač Đolo koja je zadužena za odnose s javnošću Direkcije.

Mirta Kuštan ima 22 godine, dolazi iz Krapinskih Topica. Visoka je 178 cm, te studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Govori engleski i njemački jezik, bavi se modelingom te svakodnevno vježba u teretani.

Finalni izbor Miss Universe održati će se u Planet Hollywood Resort & Casino u Las Vegasu, 20. prosinca uz prijenos na FOX TV i još 180 televizija širom svijeta. Miss Universe od ove je godine u vlasništvu najveće svjetske agencije WME/IMG.

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *