Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Aussie i glamour.hr vas daruju

Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom!

Anamarija_Asanovic_Aussie_ambasadorica1Anamarija Asanović, poznata hrvatska dizajnerica i zaštitno lice Aussieja za Hrvatsku, podijelila je s nama svoje oduševljene Aussijem i ovom nagradnom igrom: „Ne mogu dovoljno nahvaliti Aussie…zaista je fenomenalan, sjajno njeguje moju kosu i ona uvijek izgleda kao da sam ovog trena izašla iz frizerskog salona.

Simapatična dizajnerica svoju prekrasnu bujnu kosu njeguje vrhunskim preparatima za kosu Aussie.

Igra darivanja

Želite li i vi ovako prekrasne uvojke predlažemo vam da zaigrate našu igru darivanja i osvojite Aussie paket Miracle Moist koji sadrži šampon, balzam i 3 Minute Miracle reconstructor.

Sve što trebate je na našem portalu, ispod ovog teksta, napisati koja je vama najvažnija stvar u životu.

Igra darivanja traje do 17.10.2013,

Sretno svima!

U igri darivanja ne mogu sudjelovati oni koji su u posljednja tri mjeseca osvojili neku od nagrada.

Dobitnica je:

Ivanaaaa: Da sam prije koji dan pisala ovdje, odgovor bi zasigurno bio drugačiji. No prije dva dana nas je na poslu pogodila šokantna vijest da je kolega preminuo. Iako ga nisam poznavala, dečko je imao svega 30 godina. I onda se zamislim, bio je samo 4 godine stariji od mene. I tek tada shvatite da je život velika neizvjesnost, nikada ne znaš što te sutra čeka i apsolutno se ne vrijedi nervirat oko svakodnevnih besmislenih stvari koje nas zadese. Najbitnije je biti zdrav i da su tvoji najmiliji zdravi, i treba iskoristiti svaki trenutak na najbolji mogući način jer nažalost nikada ne znaš koji će ti biti posljednji. :/

Molimo sretnu dobitnicu da nam pošalje svoje podatke (Ime, prezime i adresa) na email igre@glamour.hr s obaveznom naznakom AUSSIE.

57 Responses to Aussie i glamour.hr vas daruju

 1. Marijana Listopad 13, 2013 at 2:25 pm

  Zdravlje, definitivno!Ako je njega, bit će i ljepote, i krpica, i torbi, i cipelica…

  Odgovori
  • Ljiljana Listopad 15, 2013 at 4:37 pm

   Zdravlje, ljepota i zaovoljstvo!!

   Odgovori
 2. Ljiljana Bošnjak Gligorević Listopad 13, 2013 at 2:26 pm

  Kada bi morala napisati koja mi je najvažnija stvar u životu to je moje zdravlje i zdravlje moje porodice. Ako imaš zdravlje imaš sve.

  Odgovori
 3. Sandra Livada Listopad 13, 2013 at 2:32 pm

  Najvažnija stvar u životu mi je obitelj i prijatelji, naravno da se zdravlje podrazumijeva. Isto tako mi je važno da život živim punim plućima, da svaki dan bude ispunjen ono do daske.

  Odgovori
 4. nicole Listopad 13, 2013 at 2:55 pm

  osim zdravlja i obitelji, o čemu će svi pisati i to se podrazumijeva, za mene bi to bio unutarnji mir. to mi je daleko važnije od primjerice, materijalnog bogatstva :)

  Odgovori
 5. Antea Listopad 13, 2013 at 3:44 pm

  Najvažnija mi je ljubav. I primati je i davati.

  Odgovori
 6. Ksenija Listopad 13, 2013 at 7:07 pm

  Najvažnija mi je moja najuža obitelj, dečko i nekoliko prijatelja koji mi jako puno znače. Osim toga, bitno mi je ostvarivanje ciljeva koje sam si sama zacrtala. Još bih izdvojila i ljubav, bez koje ne bih mogla zamisliti život. Volim biti zaljubljena i nasmijana te se osjećati dobro u svojoj koži. To mi daje motivaciju, snagu i polet za poslovne, obiteljske i druge uspjehe te samopouzdanje koje mi je isto dosta bitno.

  Odgovori
 7. Vesna Listopad 13, 2013 at 7:46 pm

  Najvažniji mi je duhovni mir jer kad sam ja sretna i zadovoljna sama sa sobom, tada je i moja okolina sretna i međusobno se nadopunjujemo- kad prihvatimo ono što zapravo jesmo i ono što uistinu imamo tek tada zapravo možemo biti sretni :)

  Odgovori
 8. Marina F Listopad 13, 2013 at 8:17 pm

  Najvažnija stvar u životu…ima mnogo važnih stvari tj. sve ono važno u životu nisu stvari jer stvari u fizičkom obliku (skupa šminka, predivna dizajnerska haljina, novi mobitel, auto prve klase) nas zadovolje samo kratkoročno i opet ostaje ono što smo i gdje smo uistinu. Ipak bi izdvojila Ljubav. Bez te “stvari” ne bih mogla živjeti. Ona pokreće sve i zbog nje nemoguće stvari učine mogućima.

  Odgovori
 9. Ljubs Listopad 14, 2013 at 8:17 am

  Obitelj. Ona me odgojila i ona me još uvijek trenutno opskrbljava i vodi me do pravoga puta(nadam se) pa mi je ona definitivno najvažnija.

  Odgovori
 10. Sanja G. Listopad 14, 2013 at 12:14 pm

  Mislila sam da je najvažnija stvar u životu dobiti glavni dobitak na lotu.Ali otkrila da to nije tako i da gubitak voljenih osoba boli jako.Zato želim biti zdrava;poštena sestra i kćerka prava;svoju mamu i brata jako volim i da nas život nikad ne rastavi Bogu se molim! Lp! :-)

  Odgovori
 11. Iva G Listopad 14, 2013 at 2:23 pm

  Najvažnije u mom životu je moja obitelj…kada sve probleme stavimo na stranu vidimo da je obitelj jedina koje je uvijek uz vas i na koju se možete osloniti. Zdravlje moje obitelji važnije mi je i od naših međusobnih odnosa jer sve se može riješiti dok smo tu, a kad nas nema sve gubi smisao!

  Odgovori
 12. Jasna Listopad 14, 2013 at 9:59 pm

  Najvažnija stvar u životu mi je korisno iskoristiti vrijeme. Kad sam pod stresom ne mogu ništa postići. Razmišljam brzo u minuti, radim svašta, onda se samo iscrpim i spavam, a ništa ne postižem, sjedim danima i analiziram što se dogodilo, a onda danima kasnije pogledam malo kroz prozor, popijem čaj. Smirim se. Kažem si ovaj dan je lijep, život je lijep. I počnem sve ispočetka, sporije. Mir i smirenost dolazi, a vrijeme iskoristim korisnije a to mi je najvažnija stvar na svijetu jer tad shvatim da vrijeme, koje imam je najvrjednije što imam i da ga ne smijem tratiti na nešto što me ne raduje već da je radost u meni kad sam smirena i da vrijeme teče korisno, uz moj osmjeh, zdravlje, kreativnost, sreću i ljubav jer vrijeme je, najvažnija stvar i dani, koji su izgubljeni ne mogu se vratiti. Ja, svoje vrijeme, zato više neću trošiti na nešto stresno, već ću potražiti utočište u miru, u sebi.

  Odgovori
 13. Zeljka Cempuh Listopad 15, 2013 at 2:41 pm

  Najvažnija stvar u životu mi je svakako zdravlje. Uz dobro zdravlje sve ostale dnevne zadaće su lakše i sve se može riješiti. Bitno je samo pravilno rasporediti vrijeme i odrediti prioritete. Ali bez zdravlja sve bi bilo uzalud!

  Odgovori
 14. GordanaM. Listopad 15, 2013 at 2:52 pm

  Zdravlje i ljubav u obitelji <3

  Odgovori
 15. Valentina J. Listopad 15, 2013 at 2:58 pm

  Nažalost, na vlastitoj koži sam shavatila da je zdravlje najvažnije. Uvijek sam imala dovoljno novaca priuštiti si dobre stvari, putovanja, bez da gledam hoću li nategnuti plaću do prvoga. Jednoga dana sve je postalo nebitno, jer ništa mi nisu značile čizme od nekoliko tisuća kuna kad u njima nisam mogla hodati po svijetu već sam bila prikovana za bolnički krevet. Putovati sam mogla samo u svojoj mašti, pronaći u svojim mislima sjećanja na najljepša mjesta na svijetu…

  Odgovori
 16. Maja B. Listopad 15, 2013 at 2:58 pm

  Najvažnija stvar u životu su mi moje zdravlje i obitelj (i zdravlje moje obitelji, naravno). Niti novac niti ljepota niti ništa drugo u životu ne može zamijeniti ili vratiti te stvari kada ih izgubite. Neke se stvari jednostavno ne mogu kupiti novcem <3

  Odgovori
 17. Vlatka Listopad 15, 2013 at 2:59 pm

  Definitivno zdravlje jer iza sebe imam jako ružnih borbi za tumorom.

  Odgovori
 18. Mira Turković Listopad 15, 2013 at 3:00 pm

  Meni je osmijeh najvažniji u životu, on otvara lice, krije neslućenu ljepotu, svakom danu radost daje, s osmijehom na licu vedrina traje i traje i traje.

  Odgovori
 19. Danijel Benček Listopad 15, 2013 at 3:04 pm

  Najvažnija u životu mi je ljubav, zato za svoju djevojku želim ovaj dar. Ona bi bila mirisna i lijepa, a nas dvoje savršen par.

  Odgovori
 20. Mihaela Listopad 15, 2013 at 3:06 pm

  Ljubav i zdravlje! :)

  Odgovori
 21. Princeza Listopad 15, 2013 at 3:21 pm

  U životu mi je najvažnije zdravlje, i moje, a još važnije moje obitelji. Poslije njega ljubav, a ne lova, kao kod ovih sponzoruša o kojma piše svaki portal, a ne zaslužuju ni retka, jer ne znaju što su prave vrijednosti u životu, fuj!

  Odgovori
 22. zdenka Listopad 15, 2013 at 3:24 pm

  Najvažnija stvar mi je definitivno zdravlje.Imam troje djece koje volim najviše na svijetu.U onim trenutcima kada se razbole najviše uvidim da je zdravlje neprocjenjljivo….

  Odgovori
 23. Tamara P. Listopad 15, 2013 at 3:26 pm

  Najvažnija mi je moja mama, i njezino zdravlje. Bez nje ne znam šta bih…

  Odgovori
 24. Mirta Listopad 15, 2013 at 4:28 pm

  Najvažnija stvar u životu mi je ZDRAVLJE – moje i obitelji te dragih i bliskih osoba…

  Odgovori
 25. Mirta Listopad 15, 2013 at 4:30 pm

  Najvažnije u životu mi je ZDRAVLJE – moje kao i obitelji i dragih osoba <3

  Odgovori
 26. boris m. Listopad 15, 2013 at 5:53 pm

  mislim da je zdravlje najbitnije; ne može se kupiti novcem a onaj tko ga nema ima samo jednu želju.zanemarujemo ga često, kao što ja kažem-kockamo se sa zdravljem ne razmišljajući kako nam kasnije sve dođe na naplatu. jedino za što zahvaljujem bogu je to što imam zdravu djecu

  Odgovori
 27. ninic Listopad 15, 2013 at 7:26 pm

  .. kao što kaže jedna pjesma
  ♫ ♪ ♪ daj Bože zdravlja i radosti
  i koji dinar u mladosti .. :) ♫ ♪ ♪

  Odgovori
 28. zoha Listopad 15, 2013 at 7:42 pm

  kako god okrenuli, u osnovi je to, definitivno, zdravlje jer kao što kaže Alberta Schweitzer: Sreća je ništa više do li dobro zdravlje i loša memorija :)

  Odgovori
 29. smoothcriminal Listopad 15, 2013 at 7:50 pm

  živi, smij se, voli
  najvažnija stvar u životu nije stvar

  Odgovori
 30. smoothcriminal Listopad 15, 2013 at 7:50 pm

  živi, smij se, voli
  najvažnija stvar u životu nije stvar

  Odgovori
 31. hurrem Listopad 15, 2013 at 8:25 pm

  Najvažnije stvari u zivotu su mi zdravlje,moja obitelj i prijatelji,i moj decko koji je najbolji dečko na svijetu…takodjer tu je i moj mačak i kosa koju obožavam i njegujem kao najveće blago jer mislim da je moj zaštitni znak :)

  Odgovori
 32. kristina španić Listopad 15, 2013 at 9:04 pm

  dobro srce :)

  Odgovori
 33. Tina Listopad 15, 2013 at 9:47 pm

  Najvažnija mi je moja osobna sreća

  Odgovori
 34. Anita Listopad 15, 2013 at 9:59 pm

  Moj sin :)

  Odgovori
 35. jelicar rakas Listopad 15, 2013 at 10:34 pm

  zdravlje moje djece i unučadi a i mene

  Odgovori
 36. jelicar rakas Listopad 15, 2013 at 10:36 pm

  zdravlje mojke djece i unučadi

  Odgovori
 37. JELENA Listopad 15, 2013 at 10:46 pm

  najvažnije mi je zdravlje mene i svih mojih najbližih

  Odgovori
 38. Ivana Listopad 15, 2013 at 11:48 pm

  zdravlje i ljubav u obitelji :)

  Odgovori
 39. Snježana Listopad 16, 2013 at 12:30 am

  Dok nisam shvatla da je zdravlje najvažnije mislila sam da je to ljubav i savršena frizura.Naravno da je najvažnije zdravlje ali uz to je važna i ljubav pa onda i frizura i sve ostalo što pomaže da se bolje osjećamo :)

  Odgovori
 40. Ljiljana S. Listopad 16, 2013 at 12:35 am

  Zdravlje definitivno.

  Odgovori
 41. Mirjana Listopad 16, 2013 at 1:00 am

  ..zdravlje..a ostalo kak bu…bitno je štošta ali ono je no.1..

  Odgovori
 42. Vesna I. Listopad 16, 2013 at 2:17 am

  Najvažnije je biti zadovoljan sam sa sobom. Najčešće i vidimo kako su baš bolesni, siromašni i sl. ljudi upravo najsretniji. To mnogima ne bude jasno, ali je u biti vrlo jednostavno. Ako si zadovoljan s tim kakav si, što imaš, u kakvoj se situaciji nalaziš, sreća dolazi sama od sebe. A sreća je ta kojoj svi težimo…

  Odgovori
 43. ANICA M. Listopad 16, 2013 at 8:52 am

  Najvažnija stvar u životu je znati kako dati ljubav u životu i kako je primiti u svoje živote. :)

  Odgovori
 44. ZDRAVKO M. Listopad 16, 2013 at 8:54 am

  Kad sam imao 5 godina majka mi je stalno ponavljala da je najvažnija stvar u životu biti sretan.
  Kada sam krenuo u školu, svi su nas pitali, što želimo postati kada odrastemo.
  Ja sam im odgovorio: – Sretan!
  Onda su mi oni rekli: – Ti nisi razumio pitanje.
  A ja sam njima uzvratio: – Ne! Vi niste razumjeli život! :)

  Odgovori
 45. Krešimir Maradona Listopad 16, 2013 at 8:59 am

  Najvažnija stvar u mom životu je moja savjest koja želim da bude uvijek mirna i čista, jer stajati iza svojih načela čiste savjesti i moći se pogledati u ogledalo ponos je koji ispunjava iznutra.

  Odgovori
 46. SLAVICA M. Listopad 16, 2013 at 9:00 am

  Najvažnija stvar u mom životu je smijeh koji je iskren i od srca, zarazan, srdačan, izazvan srećom, humorom, prijateljskom dosjetkom. Usrećuje i obogaćuje. :) :) :)

  Odgovori
 47. mačak tommy Listopad 16, 2013 at 9:06 am

  Najvažnija stvar u mom životu su ljudi. Da nam je suđeno da živimo sami, ne bi bilo ovoliko ljudi na planeti. Moja misija oduvijek je bila pronaći one koji zaslužuju moje vrijeme,pažnju,posvećenost i želju da s njima dijelim svoj život.

  Odgovori
 48. SUZANA Listopad 16, 2013 at 9:11 am

  Zdravlje na prvom mijestu.Zdravlje se nemoze kupiti nijednim novcem i tko ima zdravlje ima srecu i zadovoljstvo..Meni najdraza stvar jos je ljubav ,iskrenost..Ako covijek voli i ako je voljen sta mu jos uopce treba..Ljubav obitelji i drage osobe je ono sto mi je najvaznije..

  Odgovori
 49. Dijana Listopad 16, 2013 at 1:53 pm

  Najvažnija stvar u životu su mi moja djeca i muž,naravno i zdravlje, sve ostalo je manje važno :) )

  Odgovori
 50. adri Listopad 16, 2013 at 4:26 pm

  Najvažnija stvar u mom životu su zdravlje i sreća moje djece,njihov osmjeh na licu liječi me od svake bolesti,podiže mi raspoloženje i uljepšava mi dan.

  Odgovori
 51. agi Listopad 16, 2013 at 5:27 pm

  Zdravlje, sreća i- plaćen posao

  Odgovori
 52. anita Listopad 16, 2013 at 7:43 pm

  Najvažnija stvar u životu je ljubav. Ljubav prema sebi, prema drugima, prema svijetu i životu. Kada volis samu bit postojanja, kada uživas u sitnicama, u jednostavnom ispijanju tople čokolade, u kišnom popodnevu, u vjetru koji ti mrsi kosu, u osmijehu drage osobe onda shvatiš da je najvažnija stvar u životu Život sam, tako da voliš život u potpunosti, čitav život sa svojim lošim i dobrim danima, onakav kakav je, jer je ljubav ta, koja jest život.

  Odgovori
 53. Mara Listopad 16, 2013 at 8:35 pm

  Najvažnija stvar u životu je osmijeh moje djece, njihov zagrljaj i ugodna obiteljska atmosfera u domu – sve ostalo nekako pada u drugi plan kada je moja obitelj na okupu i kada smo svi dobro raspoloženi!

  Odgovori
 54. Ivanaaaa Listopad 16, 2013 at 9:55 pm

  Da sam prije koji dan pisala ovdje, odgovor bi zasigurno bio drugačiji. No prije dva dana nas je na poslu pogodila šokantna vijest da je kolega preminuo. Iako ga nisam poznavala, dečko je imao svega 30 godina. I onda se zamislim, bio je samo 4 godine stariji od mene. I tek tada shvatite da je život velika neizvjesnost, nikada ne znaš što te sutra čeka i apsolutno se ne vrijedi nervirat oko svakodnevnih besmislenih stvari koje nas zadese. Najbitnije je biti zdrav i da su tvoji najmiliji zdravi, i treba iskoristiti svaki trenutak na najbolji mogući način jer nažalost nikada ne znaš koji će ti biti posljednji. :/

  Odgovori
 55. Silvija Listopad 17, 2013 at 2:36 pm

  Najvažnija stvar u životu je znati kako dati ljubav u životu i kako je primiti u svoje živote.

  Odgovori
 56. katica Listopad 17, 2013 at 2:38 pm

  Zdravlje moje djece i mojih najdražih, ljubav, međusobno poštivanje….i da uživamo u sreći ono malo vremena što provodimo zajedno. Jer život je ionako kratak.

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *