Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Astro analiza neba iznad nas:

Kada mjesec prijeti…

Dennis_astroMjesec u Vodenjaku, iako glasi kao emotivni i osjećajan planet, često nas navede na vrlo čudne i lude pothvate u kojim se ni sami ne prepoznamo. Mnogi od nas učine poteze za koje se nikada ne bi usudili prije. Čudne se emocije počinju otvarati i događati u nama a ovog puta emocije gurane adrenalinom i energijom,  koja će nas sve poticati na promjene i micanje iz stanja u kojima se ne osjećamo dobro i u svojoj koži.  Pogotovo one koji su u dugim vezama, u brakovima, koji su se uspavali na radnim mjestima, gdje se posao miješa s emocijama, u ljubavnim trokutima…

Ovaj Mjesec u vodenjaku iako je brza planeta i neće tu dugo baš sjediti , već za dan dva eto ga u Ribama. Tada se moramo pogotovo paziti jer moglo bi se dogoditi da sve ono što sam slušao zadnje vrijeme koliko je ljudi nezadovoljno i koliko ih se muči u vezama a ne znaju kako van iz svih tih zapetljanih situacija, se još više duplicira kroz depresiju i čudna stanja koja će potaknuti čudnovati Neptun koji će pomagati padanju mjeseca i emocija u ponore osjećanja i ljubavi.

Naime, sada možete računati na emotivnu borbenost i energije koje će biti nove i nepoznate te će te se mnogi priupitati odakle mi sada ovo… pa to nisam ja…. Ali, jeste itekako Vi! Snaga Marsa će Vam dati energiju i to jaku zemljanu i staloženu jer Mars je u Biku i tu će te biti jako stabilni u vašim odlukama. Dok će vas Jupiter u Lavu u čistoj opoziciji s mjesecom u vodenjaku nagraditi za to što će te sada odlučivati i dati na snagu. Sada je jako lijep moment za sve Vas koji ste nesigurni i plašljivi. Ovaj tren koji će trajati danas i sutra dat će Vam snage da se pokažete kao borac koji na kraju priče bude sam sebi heroj, odličje koje će biti na vašem kaputu je sloboda , mir i osmijeh…

astro_DennisDa li ste dovoljno snažni da izađete iz loših stanja u kojima ste se do sada nagradili i sada našli i u kojima ste se predugo zadržavali ili će te ostati tu gdje jeste ne ovisi samo o planetima. Ovisi o Vama. Odnosno, o vašem trenutku osvještenja. Globalno gledano, ovako je stanje na nebu i mnogima će biti jasno zašto se tako ponašaju i što im se događa. Ali mnogima će tek za par dana biti još jasnije gdje su, ali nažalost, depresija će biti jača od snage da se pomaknete i učinite koraknaprijed. Tako da će te još neko vrijeme uživati u letargiji i žrtvovanju sebe same pred ogledalom.

Za one koji su ovo vrijeme izabrali za novi početak, za one koji imaju godišnjicu emocije i ljubavi u ovo vrijeme, baš je sada extra pravo vrijeme da još više osnažite vaše veze i ljubavi. Vaš potez će biti još jači ako se potrudite pokazati partneru koliko vam je stalo do nje ili njega. Skupi pokloni sada ne prolaze, ovdje će te najviše dobiti s manjim poklonima ali većim pokazivanjem pažnje. Tu vrijedi ona – manje je više. Više ljubavi , manje kupovanja. Pogotovo kupovanje  vremena za  koje nema povratka. Ne kupujte vrijeme, jer vrijeme je nepovratno! Čuvajte one koji vas vole i bodre. Čuvajte one koji su uvijek kraj vas. Inače bi se mogli naći u situaciji da kad vam zatrebaju, bit će na putu, onom životnom ili nekom drugom, u kojem je broj mobitela ostao u prošlosti.

Samo bez straha, stavite osmijeh na lice i pjevajte dok vozite…

Vaš  Dennis-Nusret Jašarevski

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *