Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Anamarija Asanović za GHETALDUS Vintage 2013!

Iako svoj modni san posljednje vrijeme živi u Istanbulu, mlada dizajnerica i trendseterica Anamarija Asanović predah od posla iskoristila je za posjet prijateljima u Hrvatskoj. Inače velika zaljubljenica u modne dodatke, posebno sunčane naočale, Anamarija je prošetala Zagrebom i Splitom u najtraženijim naočalama sezone, onima iz kolekcije GHETALDUS VINTAGE 2013.

Anamarija Asanovic za Ghetaldus vintage 3StreetStyle fotograf Goran Čižmešija fotografirao je Anamariju Asanović s Ghetaldus vintage 2013. naočalama odjevenu u svoju posljednju kolekciju, koju će uskoro predstaviti modnoj publici i javnosti.

Kolekcija Ghetaldus Vintage za sezonu ljeto 2013. sažima intrigantnu modnu interpretaciju kultnih Ghetaldusovih modela sunčanih naočala iz 1960-ih do 1980-ih koji su obilježili prošla desetljeća, a koji su u ovoj kolekciji dobili osuvremenjeni izgled minimalnim ali efektnim intervencijama.

Kolekcija Ghetaldus Vintage sastoji se od 10 modela proizvedenih od plastike i žice, u različitim bojama i veličinama. Plastični modeli izrađuju se posebnom tehnikom injekcioniranja, a nakon brojnih i pažljivih obrada, naočale se završno bojaju i lakiraju, te se u njih ugrađuju bojane organske leće kojima se prethodno nanosi zaštitni UV sloj. Metalni modeli sunčanih naočala izrađeni su od plemenitih materijala poznatih kao Alpaka i Monel, točnije od žice sačinjene od bakra, nikla, cinka, željeza i drugih elemenata u tragovima. Bojane i lakirane visokokvalitetne leće su kod metalnih modela također organske.

Svi modeli sunčanih naočala Ghetaldus Vintage ručno su izrađeni i ručno bojani u hrvatskoj tvornici Ghetaldus nedaleko Zagreba te s razlogom nose potvrdu kvalitete ‘Made in Croatia’. A svakako je vrijedno spomena i činjenica da:

GHETALDUS d.o.o. ove godine slavi 65. rođendan!

Sigurno Vam je već poznato da je Ghetaldus (1948.) vodeći domaći proizvođač dioptrijskih i sunčanih naočala utemeljen 1948. godine. Njihove modele dioptrijskih i sunčanih naočala odlikuje spoj klasičnog dizajna i vrhunske ručne izrade, a kontinuirana pozornost koja se pridaje inovacijama, postojanosti i vrhunskoj kvaliteti osigurala je Ghetaldusu status tržišnog lidera. Uz vrhunsku proizvodnju, Ghetaldus na domaćem je tržištu i vodeći distributer mnogobrojnih renomiranih brendova naočala i kontaktnih leća te vrhunske oftalmološke dijagnostike.

Naočale iz najnovije kolekcije Ghetaldus Vintage karakterizira iznimno prihvatljiva cijena u rasponu od 400 kuna (plastični modeli) do 450 kuna (metalni modeli), a dostupne su na svim Ghetaldus Optika maloprodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *