Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

25 obljetnica Galka

_DSC9690Hrvatski brend kožne galanterije Galko u Mimari je proslavio 25 godina rada i tradicije. Iz obiteljskog obrta se danas razvila tvrtka koja se ubraja među najveće proizvođače kože u Hrvatskoj, ali i regiji. Tvrtka Galko danas zapošljava više od sedamdeset djelatnika .

Galko je prolazio kroz turbulentno razdoblje, ali danas čvrsto stojimo na nogama i iz godine u godinu rastemo i razvijamo se. Mogu reći da je danas Galko brend zahvaljujući kvaliteti i upornosti jer nismo odustali ni kad su bila najgora vremena – izjavio je vlasnik brenda Galko, Božidar Ledinko.

Kako tvrtka Galko svoje uspjehe dijeli s potrebitima, tako je prilikom 25-te obljetnice odlučeno da 25 posto od prihoda ostvarenog preko web prodaje ide udruzi Ludbreško sunce.

Obljetnicu su svojim dolaskom uveličali  potpredsjednik vlade Predrag Štromar, saborski zastupnik Darko Horvat, državni tajnik Mario Antonić, zamjenik direktora Hrvatske udruge poslodavaca Bernard Jakelić , predsjednik Hrvatske gospodarske komore Tomislav Radoš te poznate javne ličnosti kao što su Tihana Harapin, Antonija Šola, Matija Prskalo, Zijad Gračić, Karmela Vukov Colić, Sandi te mnogi drugi .

Uzvanike su zabavljali Jacques Houdek, Snježana Rucner, The Messengers pod vodstvom Matije Škvorca.

Galeriju fotografija pogledajte s nama:

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *