Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 razloga zašto je super biti solo na Valentinovo

pas valentinovoRana veljača. Još je cijeli tjedan do Valentinova, a grad je prepun štandova s umjetnim ružama i plišanim made-in-china medvjedićima, tvoj omiljeni kafić već je polijepio mala srca po prozorima, susjeda s trećeg kata oblači pudlicu u crveno, mama zove svaki dan da pita jesi li možda slučajno upoznala visokog naočitog muškarca (jer, zabogamiloga, kako će reći svojim prijateljicama da joj je kćer na Valentinovo SAMA?!). Dok tvoje frendice već danima čupaju kosu smišljajući savršeni poklon za svoje muškarce, ti čupaš kosu smišljajući u koju crnu rupu da se sakriješ 14. veljače… Čekaj, šta?!

Umjesto da si puštaš Adele na repeat-u u staroj bakinoj vjenčanici iz ’53., pročitaj 10 ultimativnih razloga koji će ti dokazati da je biti solo na Valentinovo zapravo baš super:

1. Ne trebaš trošiti novac na poklone. Ok, znamo da ljubav nema cijenu, ali je ovo dobar razlog! Pogotovo u vrijeme krize. Osim toga, Božić je ionako bio… jučer?

2. Sve čokolade, bombonijere, praline i vina su na akcijama u dućanima. Točka.

3. Ove godine Valentinovo pada u subotu. Prva opcija: nakon napornog radnog tjedna ionako samo želiš krevet. Ili druga opcija: party time! Na V-dan su klubovi prepuni zgodnih solo tipova jer oni zauzeti vjerojatno gledaju cmoljavu romantičnu komediju s Hughom Grantom.

4. U tvojoj kadi ionako ima mjesta samo za jednu osobu. Tebe.

5. Umjesto da brineš hoće li se tvom dečku svidjeti poklon/večera/izlazak/film, priušti samoj sebi maraton ženskih filmova i večer egzotične kuhinje (jer tikka masalu nisi okusila otkako je tvoj bivši napravio scenu u indijskom restoranu zbog premale porcije i otišao na ćevape na plac).

6. Stavljaš svoju mačku ispred lošeg dejta s dosadnim tipom. Jer voliš svoju mačku. Jer mačka ne priča samo o kladionici i spušenim zicerima na Atletico Madrid. Jer mačka ne priča.

7. Ne voliš sva ona prenemaganja oko Dana zaljubljenih. Jednostavno ne voliš. I to je super!

8. Pravilo sreće glasi: Bolje je jesti doma u trenirci nego vani u uskoj koktel haljini!

9. Imaš previše obožavatelja. Da, i to je razlog. Od silnih upita za dejt više ne znaš koga odabrati! Biraš između umjetnika sanjarskog pogleda, staloženog tipa sa stalnim poslom ili konobara iz kvartovskog kafića? Izaberi pizzu. S feferonima.

10. Jesam li spomenula da su čokolade na akcijama…?

Petra Čubrić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *