Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Žene s kojima muškarci ne žele ozbiljnu vezu

ženePonekad nam je stvarno teško razumjeti muškarce i njihova stajališta, ali i ono što traže od nas žena.  

No, ono što znamo jest to da s određenim ženama ne žele ozbiljnu vezu. 

U nastavku pročitajte koja su to 4 tipa žena s kojima jači spol ne želi ozbiljnu vezu.  S ovakvim ženama muškarci izlaze jako kratko i samo se zabavljaju, ali ne žele ništa ozbiljnije.

 1. Ona koja voli sve kontrolirati 

U muškoj prirodni normalno je da je on da koji vodi i rijetko koji muškarac će htjeti prepustiti ovu ulogu nježnijem spolu. No, ipak, pojedine žene ćele preuzeti tu ulogu i biti glave u vezi, a malo je onih muškaraca koji će dopustiti da ih žena pritišće i da njezina bude zadnja. Kompromis je ipak najbolje rješenje. Najveći problem ovih žena zapravo je njihova konstantna želja za kontroliranjem.

2. Nesigurna žena 

U ovaj tip žena muškarci se lako zaljube, ali isto tak kao što su se zaljubili, brzo se i “ohlade”. Ovakve žene zanimljive su im u početku jer one trebaju nekoga tko će ih zaštititi, a velikom broju muškaraca upravo to imponira jer se  zbog toga osjećaju snažno i potrebno. No, s vremenom im ovakav tip žene dosadi jer se često žale na svaku sitnicu.

 3. Sponzoruša 

U ljubavnoj vezi oba partnera trebala bi imati odnos u kojem oboje jednako daju i primaju, a ne da se trudi samo jedna strana. Bit veze nije pružiti ljepšem spolu sav luksuz, udobnost i preuzeti doslovno svaku odgovornost na sebe. Tip žena koji to zahtijeva, često su veliki materijalisti i u trenutcima kada ponestane luksuza, napuštaju “voljenog” partnera. Muškarci se s ovakvim ženama samo zabavljaju, ne shvaćaju ih ozbiljno već kao običnu avanturu.

4. Ona koja voli biti u centru pozornosti 

Pojedine žene uživaju u muškoj pažnji i vole felrt s drugim muškarcima, čak i onda kada su u ljubavnoj vezi. Ovakve žene uživaju u komplimentima jačeg spola i pažnji koju im poklanjaju. No, jačem spolu i nije baš potreban ovaj tip žene jer ne žele razbijati glavu razmišljanjem s kim je njegova “draga” kada nije pored njega.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *