Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagrijavanje za Pool Party

Zagrijavanje za pool party u srcu zagrebačke Tkalče

Svijest o štednji dobro funkcionira kod mladih, pola raspoloživih ulaznica za veliki tulum na bazenima već je rasprodano u ranoj pretprodaji.

pool

Obožavateljima elektronskog zvuka Tuheljske Toplice 6. srpnja prepuštaju prostor bazena vodeni planet na potpuno uživanje. Nema razloga za tugu što je gotova rana pretprodaja jer Playground organizatori poklanjaju prvi u nizu tuluma zagrijavanja koji će se održati 11. srpnja u Tkalčićevoj 68, u klubu History.

U Termama Tuhelj Nastupaju Freemasons, Gramophonedzie, The Beez Kneez, DJ Yooma, DJ Pinta Indahouse, DJ Tony D i DJ Nick. Za vrijeme 12 satnog programa publika će se moći kupati koliko želi i uživati u brojnim popratnim sadržajima. Osim sportskih, plesnih i akrobatskih radionica, organiziran je catering primjeren cjelodnevnom boravku na otvorenom.

Uz ulaznice preko Via-Toursa moguće je nabaviti smještaj u hotelu Tuhelj koji za vrijeme tuluma zajedno s ulaznicom za zabavu stoji 455 kuna. Ulaznice za VIP zonu koja se sastoji od VIP bazena i VIP usluge stoje 350 kuna.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *