Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zabranjeno Pušenje konačno u Dubrovniku

Nakon rasprodanih koncerata diljem regije, Zabranjeno pušenje poslije 3 godine ponovno nastupa  u Dubrovniku

Revelin Zabranjeno pušenje

 

Legendarni rock’n'roll sastav iz BiH, koji posljednjih trideset godina neprestano stvara, svira i osvaja publiku diljem Slovenije, Srbije, BiH, Hrvatske i šire, nakon 3 godine ponovno nastupa u Dubrovniku u Culture Clubu Revelin u petak 26.4.2013.

 

Bend koji je nastao 1980. godine od skupine klinaca, koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, dijelili ulicu i svirali u garaži, trenutno iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Impozantna brojka od devet studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, zasigurno nam može potvrditi, da su jedno od najpoznatijih muzičkih imena ovih prostora. Njihova lirika i muzika na najrealniji način na početku karijere prikazivala je život u Sarajevu tokom 80-tih godina, a kasnije se proširila na cijelu Jugoslaviju, te je band stekao gomilu fanova u zemlji, a i van granica.

Zabranjeno pušenje trenutno radi na novom albumu, koji bi trebao izaći ove godine u 9 mjesecu. Album će najavit novi singl „Boško i Admira“.

Pjesma govori o istinitoj i tragičnoj ljubavi dvoje Sarajlija, Bošnjakinji i Srbinu, koji su rođeni iste godine, o njihovoj bezgraničnoj ljubavi otkako su se upoznali u srednjoj školi i o tome kako ih različitosti, ljudska zloba, rat pa čak ni smrt nisu uspjeli rastaviti. Dok su zajedno pokušavali napustiti opkoljeni grad, sarajevski Romeo i Julija, su ubijeni 18.5.1993. godine na Vrbanja mostu. Za pjesmu je tokom prošlog tjedna u Sarajevu sniman spot koji će premijerno biti predstavljen 6.4.2013, na Dan grada Sarajeva. Spot nakon tri dana već ima 95000 pregleda.

http://www.youtube.com/watch?v=OMMfW3IqiFE

 

Režija spota povjerena je Žaretu Batinoviću , koji je poznat po Gibonnijevim spotovima, radio je zadnja dva spota Bajage i vjerovatno široj javnosti najpoznatiji po spotu “Teške boje” za grupu Majke.
Uopće ne sumnjamo da će trenutna postava Zabranjenog pušenja koju čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković), 26.4.2013. u dubrovačkom Culture Clubu Revelinu  priuštiti svojim fanovima koncert za pamćenje

Ulaznice u pretprodaji  50 kn, a na ulazu 80 kn.
VIP ulaznice 100 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “AFRIKA”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO”
Pizzeria “TABASCO”
Caffe Pizzeria “BLUE PLANET”
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *