Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vratite kazaljke starenja unatrag!

Milojevic_1_botoxMnogi kažu da bore otkrivaju ono što vas muči, dok za većinu one predstavljaju prve, jasno vidljive znakove starenja. Ukoliko želite vratiti kazaljke starenja unatrag, onda je tretman botoxom pravi izbor za vas. Najpopularniji estetski tretman u svijetu je prirodni protein koji čini čuda – botox. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dr. Nikola Milojević, kojemu je britanski list The Daily Express dodijelio titulu najvećeg stručnjaka za botox u Velikoj Britaniji u svojoj zagrebačkoj poliklinici u Gundulićevoj ulici ‘briše’ bore više od četiri godine. Dr. Nikola Milojević je među rijetkim liječnicima estetske medicine koji imaju dovoljno znanja i vještine da izvode manje poznate napredne tretmane botoxom na donjem dijelu lica i na tijelu. Također ga prati glas kao liječnika s najlaganijom rukom prilikom aplikacija botoxa, pa pacijenti skoro da ni ne osjete ubod iglom.

Milojevic_4_botoxNo, osim ‘brisanja’ bora dr. Milojević u svojoj poliklinici izvodi i tretmane botoxom za tzv. ‘gummy smile’ za kojeg je potrebna velika ekspertiza. Tretman je za pacijente kojima se desni iznad zuba previše vide. Tretman spušta usnicu i uljepšava osmjeh. Ako pak želite ženstveniji izraz lica, aplikacija botoxa u žvačne mišiće  će riješiti vaš problem četvrtastog lica. Dr. Milojević također koristi botox za podizanje vrška nosa. Samo jedan ubod ispod samog nosa botoxom podižu se kukasti spušteni nosevi i podiže se i donja usna te se tako mijenja i uljepšava cijeli izgled tog dijela lica.

Tretman Nefertiti Neck lift, botox za zatezanje kože oko brade, fantasticno zatežu opuštenu kožu oko brade i pseći izgled, koji je najgori znak starenja kod žena, te žene dobivaju perfektnu čeljust kao sama kraljica Nefertiti.

Botox se također koristi i protiv prekomjernog znojenja koje mnogim ljudima predstavlja ogroman problem. Tretman botoxom za sprečavanje pojačanog znojenja zahvat je koji doslovce transformira život mnogih pacijenata. Riječ je o najučinkovitijoj i najsigurnijoj terapiji za tretiranje pojačanog znojenja. Pacijenti su oduševljeni uspješnošću tretmana, a rezultati im doslovno mijenjaju način života. Znojenje se reducira 80-100%, a rezultati traju 6-12 mjeseci.

Milojevic_3_botoxFilozofija poliklinike Milojević je jednostavna – primjenom individualnog pristupa žele se zadovoljiti želje i potrebe svakog klijenta. A s ovim tretmanom san o vitkoj liniji na najbrži mogući način može napokon postati stvarnost. Sve narudžbe i ostale informacije o samom tretmanu moguće je dobiti u Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.

Foto: promo

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *