Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vodimo vas u Hamam!

Mirna Maras preporučuje wellness tretmane u Termama Tuhelj. Pripremite se za nadolazeće hladnije dane, naučite kako njegovati svoje tijelo i duh i oslobodite se nagomilanog stresa.

termalno_blato_

S dolaskom hladnijeg razdoblja, Vašoj koži potrebna je veća njega i hidratacija. Mirna Maras preporučuje tretmane ljekovitim blatom koje izvire prirodnim putem na izvoru termalne vode. „Uopće nisam znala da blato može biti toliko djelotvorno prilikom rješavanja tragova na koži. No prilikom redovitog korištenja djelotvornost je zaista vidljiva i to ne samo na koži već i na psihičkom stanju jer se nakon tretmana osjećate mnogo bolje. Ono što je najbolje kod tretmana ljekovitim blatom u SPAeVITA centru njege i ljepote u Termama Tuhelj, što se prije samog tretmana savjetujete sa liječnikom vezano uz probleme koji Vas muče te Vas on nauči malo više o tome zašto je blato toliko dobro.“ – Mirna nije skrivala oduševljenje na svome licu.

Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

U Termama Tuhelj možete isprobati masaže termalnim blato, blatne obloge ili pak programe termalnim blatom u Savjetu sauna.

Što je to Hamam? Dvosatno opuštanje u turskoj kupelji, posebno rezervirano samo za vas dvoje i  namjenjeno upravo vama. Prostor je sastavljen od zasebne turske kupelji, prostora s velikim grijanim kamenim stolom i intimnim odmaralištem. Obećavamo Vam čudesan romantični ambijent  za relaksaciju, uz sjaj svijeća. Ritual počinje sauniranjem u parnoj kupelji, gdje se tijelo premazuje pilingom i medenim ili čokoladnim oblogom, koji su prava raskoš za Vašu kožu.  Zasladite se slatkim iznenađenjem, jabučnim čajem i čašom pjenušca.  Prostor hamama Vam nudi privatnost i mir.

Igra darivanja

Darujemo vas sa dva ekskluzivna tretmana u Hamamu za dvije osobe. sve što trebate napraviti ako želite osvojiti ovu fnatastičnu nagradu je napisati nam zašto se preporučaju tretmani termalnim blatom.

Dvoje sretnika koji točno odgovore, vodimo na nezaboravan tretman u Hamamu za dvije osobe.

Igra darivanja traje do 13.12.2013,

Sretno svima!

U igri darivanja ne mogu sudjelovati oni koji su u posljednja tri mjeseca osvojili neku od nagrada.

 

 

36 Responses to Vodimo vas u Hamam!

 1. Izidora Prosinac 4, 2013 at 2:06 pm

  Riješava tragove na koži, što je meni jako potrebnoi za psihu.

  Odgovori
  • iva Prosinac 4, 2013 at 2:17 pm

   pomaže prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.
   Šmanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu.

   Odgovori
 2. iva Prosinac 4, 2013 at 2:15 pm

  pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 3. Ljubs Prosinac 4, 2013 at 2:38 pm

  Samo je potreban točan odgovor. Ah, to je barem lako. :-) Preporučuju se jer pomažu prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 4. Dunja Prosinac 4, 2013 at 4:23 pm

  Tretmani termalnim blatom preporučuju se zato jer termalno blato smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata. Termalno blato je izrazito ljekovito!

  Odgovori
 5. nina32 Prosinac 4, 2013 at 4:43 pm

  Ah, stvoreno za pomoć kod onog što mene najviše muči – reuma i išijas, zatim kod artritisa, gihta, ginekoloških bolesti, bržem oporavku od posljedica ozljeda kostiju i zglobova te nakon operacija,probleme s aknama sanira, a što je najvažnije potiče i cirkulaciju što je izuzetno važno za organizam.A uz to širi pore, briše bore…pa di ćeš bolje? :-)

  Odgovori
 6. Marina Paradžik Prosinac 4, 2013 at 5:13 pm

  Preporučuju se jer pomažu prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 7. Natalia Prosinac 4, 2013 at 5:53 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 8. DANIJELA Prosinac 4, 2013 at 6:39 pm

  tretmani termalnim blatom smanjuju bolove i otpuštaju stres,uklanja toksine,zadržava vlažnost,vraća koži prirodnu ph vrijednost,maska od blata opušta pore i pomaže cirkulaciji,rješava probleme s aknama,piling od blata ostavlja kožu glatkom,a terapija detoksificira i tonira kožu.Pomaže i prilikom liječenja išijasa,artritisa,gihta,ginekoloških upalnih procesa,saniranja posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavka nakon operacije.

  Odgovori
 9. Vedrana Prosinac 4, 2013 at 8:30 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 10. Gabrijela Rihter Prosinac 5, 2013 at 9:00 am

  Tretmani termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 11. Iva G Prosinac 5, 2013 at 9:34 am

  Tretmani termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu.

  Odgovori
 12. Doris Prosinac 5, 2013 at 11:26 am

  Smanjuje bolove, uklanja toksine, vraća koži prirodnu ph vrijednost i vlažnost, opušta i smanjuje stres, pomaže cirkulaciji (to bi meni trebalo), kožu čini glatkom, pomlađenom, i pomaže u uklanjanju akni.

  Odgovori
 13. Vedrana Prosinac 5, 2013 at 2:16 pm

  preporučuju se kako bi se smanjili stres i bolovi,uklonili toksini iz tijela, kako bi se zadržala vlažnost kože, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore, pomaže bolju cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, blato djeluje protuupalno, briše bore. Pomaže kod liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 14. Vedrana B. Prosinac 6, 2013 at 1:22 pm

  Smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže u zadržavanju vlažnosti kože i vraćanju njene prirodne pH vrijednosti, maska od blata opušta pore kože i pospješava cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, piling efekt blata djeluje protuupalno i briše bore, terapija blatom detoksificira i tonira kožu, pomaže kod reume, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 15. Dolores Prosinac 7, 2013 at 7:54 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuju bolove i otpuštaju stres, uklanjaju toksine iz tijela, pomažu tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraćaju koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 16. Iva G. Prosinac 10, 2013 at 10:36 am

  preporučuju se kako bi se smanjili stres i bolovi,uklonili toksini iz tijela, kako bi se zadržala vlažnost kože, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore, pomaže bolju cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, blato djeluje protuupalno, briše bore. Pomaže kod liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 17. srebrenka Prosinac 10, 2013 at 10:49 am

  Pa ukratko preporučaju se za SVE – da ne nabrajam točno pojedinačno, a i meni bi vjeruje dobro došlo jer upravo liječim entezopatiju. Uglavnom ako i ne bolujete od ničega (možda i toga ima) jako dobro dođe kao relaksacija i preventiva za dalje!

  Odgovori
 18. Ilijana Dragovic Madic Prosinac 10, 2013 at 10:50 am

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 19. Ana S. Prosinac 10, 2013 at 11:37 am

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  :) )

  Odgovori
 20. maja Prosinac 10, 2013 at 11:42 am

  Stiže odgovor :)
  Tretmani termalnim blatom preporučuju se jer termalno blato smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 21. Silvija Prosinac 10, 2013 at 12:34 pm

  Preporučuju se jer pomažu prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 22. Darko Prosinac 10, 2013 at 12:35 pm

  Tretmani termalnim blatom preporučuju se jer termalno blato smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 23. Marina Prosinac 10, 2013 at 2:39 pm

  Smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže u zadržavanju vlažnosti kože i vraćanju njene prirodne pH vrijednosti, maska od blata opušta pore kože i pospješava cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, piling efekt blata djeluje protuupalno i briše bore, terapija blatom detoksificira i tonira kožu, pomaže kod reume, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 24. Violette Prosinac 10, 2013 at 3:23 pm

  Preporučuju se jer pomažu prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 25. Renata Prosinac 10, 2013 at 4:35 pm

  Na izvoru termalne vode prirodne temperature 33 °C stvara se ljekovito peloidno blato primjenjivo u obliku fango terapija. Peloidno blato sazrijeva prirodnim putem na dnu izvora vode, sadrži sitnozrnastu strukturu sa sicilijevim, aluminijevim željeznim, magnezijevim, kalijevim i natrijevim oksidom te sumporom i organskim tvarima.

  Pomaže prilikom liječenja reume, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, pri saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova, pruža i učinkovit anticelulitni tretman.

  Tuheljsko termalno blato je prirodno ljekovito sredstvo i nepresušiv izvor zdravlja i energije, a ubraja se među najbolja ljekovita blata u ovom dijelu Europe

  Odgovori
 26. Ljubica Prosinac 10, 2013 at 4:47 pm

  Preporučuju se jer pomažu prilikom liječenja reume, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 27. Kristina Prosinac 10, 2013 at 4:56 pm

  Odgovor: Preporučuju se kako bi se smanjili stres i bolovi,uklonili toksini iz tijela, kako bi se zadržala vlažnost kože, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore, pomaže bolju cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, blato djeluje protuupalno, briše bore. Pomaže kod liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 28. Lana Prosinac 10, 2013 at 7:00 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 29. Mario Prosinac 10, 2013 at 7:00 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 30. slavica Prosinac 10, 2013 at 8:37 pm

  termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 31. andrea Prosinac 10, 2013 at 9:02 pm

  termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 32. andrea Prosinac 10, 2013 at 9:04 pm

  Smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže u zadržavanju vlažnosti kože i vraćanju njene prirodne pH vrijednosti, maska od blata opušta pore kože i pospješava cirkulaciju krvi, sprječava i liječi akne, piling efekt blata djeluje protuupalno i briše bore, terapija blatom detoksificira i tonira kožu, pomaže kod reume, išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, ozljeda kostiju i zglobova te kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 33. Andrea Prosinac 10, 2013 at 11:07 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 34. Andrea M. Prosinac 10, 2013 at 11:08 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori
 35. Dorotea Kozarić Prosinac 10, 2013 at 11:57 pm

  Tretmani tuheljskim termalnim blatom smanjuje bolove i otpušta stres, uklanja toksine iz tijela, pomaže tijelu u zadržavanju vlažnosti, vraća koži prirodnu pH vrijednost, maska od blata opušta pore kože i pomaže cirkulaciji krvi, sprječava i liječi probleme s aknama, piling efekt blata ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, djeluje protuupalno i briše bore, a terapija blatom detoksificira i tonira kožu. Osim što pomaže kod liječenja netipičnih bolesti modernog čovjeka, pomaže i prilikom liječenja reume,išijasa, artritisa, gihta, ginekoloških kroničnih upalnih procesa, saniranju posljedica ozljeda kostiju i zglobova te pomaže kod oporavaka nakon operacijskih zahvata.

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *