Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vlatka Pokos za KiK Textilien

Vlatka Pokos potpisala je suradnju sa njemačkim KiK Textilien-om! Novi reklamni spot, koji ćemo ovog proljeća čuti i vidjeti na TV i radio postajama, danas je snimljen u zagrebačkom studiju ULTRA ZVUK.

Vlatka je prva hrvatska pjevačica sa kojom je popularni KiK Textilien snimio glazbeni reklamni spot čime je postala zaštitni KiK-ov vokal.

„Imali smo strogo određene kriterije od strane njemačke Uprave po kojima smo morali birati hrvatski vokal, drago nam je što smo se odlučili za Vlatku Pokos koja je povjerenje naravno i opravdala!” govore iz marketinške agencije PlasmaN grupa.

Petar Burazin, Vlatka Pokos, Miroslav Lesic

(Petar Burazin, direktor KiK Textiien-a, Vlatka Pokos, Miroslav Lesić ton majstor)

 

KiK Textilien, na hrvatsko je tržište ušao 01.08.2011. god. sa testnom poslovnicom u Biogradu. Danas je zastupljen u gotovo svim gradovima RH sa 41. poslovnicom.

„Mi radimo na otaranju novih radnih mjesta i zapošljavanju!” poručuju iz KiK-a. „Ove godine otvoriti ćemo 25 novih trgovina u kojima će radno mjesto pronaći oko 120 osoba. Prosječna površina trgovina je oko 600m², a dugoročni plan nam je otvoriti preko 100 filijala. Koncept KiK-a se u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Poljskoj, Austriji i Hrvatskoj pokazao vrlo uspješnim i sa strane kupaca je jako dobro prihvaćen. Svijest potrošača se mijenja i ukazuje na to da je naš koncept -kupujmo pametno- sve više u trendu!” zadovoljan je Petar Burazin, direktor KiK Textilien-a za Sloveniju i Hrvatsku.

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu. Danas KiK posluje sa preko 3.200 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Mađarske, Poljske, Slovenije i Hrvatske. Godišnje otvaraju oko 200 novih poslovnica. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönenu ostvaruje godišnji promet od preko milijardu Eura. U tekstilom trgovanju u Njemačkoj KiK Textilien nalazi se unutar 10 najvećih ponuđača i slovi kao najveći tekstilni diskonter zemlje. KiK Textilien svojim kupcima nudi širok i povoljan asortiman kvalitetno dobrih ženskih, muških i dječjih proizvoda. Pored trendy odjeće u ponudi su i donje rublje i čarape, kućni tekstil, ukrasi, poklon proizvodi i puno toga još. Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, prevedeno to znači “kupac je kralj“ a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *