Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Što trebamo zahtijevati u vezi?

ljubavDanas, nažalost, velik broj nas ima nerealna očekivanja od veza i često budemo razočarani, a pronalazak ljubavi postaje nemoguća misija. Kada se odlučite na ljubavnu vezu, najvažnije je da ste oboje ispunjeni jer jedna strana uvijek utječe na drugu.

U nastavku pročitajte što to točno trebamo zahtijevati u ljubavnoj vezi, a niti jedna žena ne bi trebala pristati na manje od toga: 

1. Poštovanje 

Poštovanje je nešto što bi trebalo postojati u svakoj vezi od samog početka. To nije nešto što dolazi s vremenom. Ljubav i strast prolaze, ali ako imate nekoga tko vas u potpunosti prihvaća i poštuje vaše mišljenje, budite sigurni da ćete uvijek biti sretni i voljeni.

2. Potpuna iskrenost 

Svaka žena zaslužuje muškarca koji će uvijek biti iskren prema njoj. Iskrenost je temelj svake zdrave veze i nitko ne zaslužuje lažna obećanja i obmane.

3. Iskrena i otvorena komunikacija 

Nemojte očekivati da će vam muškarac čitati misli, kada nešto želite od njega jasno mu to recite i dajte do znanja. Isto tako, očekujte to i od njega jer najbitnije je da obje strane dijele svoje misli i osjećaje. Vi i vaš partner trebali biste moći razgovarati o svemu, uključujući i o vašim osjećajima.

4. Vrijeme 

Ne pristajte na vezu gdje će vas muškarac zvati samo onda kada njemu odgovara i kada on ima vremena. Svi smo mi danas jako zauzeti, ali uvijek možemo stvoriti vrijeme za naše voljene i ljude do kojih nam je stalo.

5. Odanost  

Ako smatrate da ste vrijedni ljubavi, nemojte se zadovoljiti s nekim tko vas ne shvaća ozbiljno. I nikada nemojte dopustiti da itko troši vaše dragocjeno vrijeme, pogotovo ne neki neozbiljni djetinjasti muškarac.

6. Empatija 

Muškarci nisu toliko neosjetljivi koliko mi mislimo da jesu. I oni imaju osjećaje samo ih ne vole pokazivati jer to im nije prirodno. Ali vaš Muškarac trebamo bi vam biti podrška kada se nađete u nekim teškim situacijama i trebao bi biti u stanju moći razgovarati s vama u skladu s vašim osjećajima.

7. Kompromis 

Dvoje odraslih ljudi koji u ljubavnoj vezi žele graditi iskren i otvoren odnosu, prvo moraju pokazati poštovanje i biti spremni na kompromis. Spremnost na kompromis jedan je od najbitnijih sastojaka svake veze!

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *