Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Jarac

Oslobodite se prošlosti
jaracVi ste vrijedan i predan pojedinac, ali ako vam se uložena energija nikako ne vraća, najbolje bi bilo da se oslobodite od nekih obveza ovaj mjesec.6.srpnja, otrježnjeni Jarac u Punom Mjesecu može vas dovesti do kritične točke, gdje ćete shvatiti da su vam nužne velike promjene. Ogroman pritisak i snažne emocije bit će pomiješane kada Mjesec intenzivno conjecture s Plutonom
Naravno, svoje osjećaje možete zadržati za sebe, neka lagano pirjaju iznutra, dok vi planirate svoj sljedeći potez. Međutim, neukrotiv Uran će unijeti napetost izvana u vaš mir, stoga treba odmah djelovati. Bilo da se suočavate s krizom kod kuće ili na poslu, ili trebate drastično promjieniti svoj život, stajanje na mjestu ili hodanje unazad nije vaš najbolji izbor.
Perceptivan Merkur se retrogradno uključuje u vašu osmu kuću dubokih osjećaja 14. srpnja, otvarajući vam prozor od tri tjedna u kojem ćete ponovno procijeniti vaše odnose, te vidjeti isplati li vam se ponovno ulagati u vaše osobne odnose i financije, ili je možda radikalna promjena nužna. Rak u Mladom Mjesecu 19.srpnja ističe vašu sedmu kuću partnerstva, proširenjem vaših društvenih horizonta, te vam nudi novi početak u trenutnoj situaciji.
Međutim, strogi Saturn se teško prilagođava konjukciji Sunca i Mjeseca, koji upućuju na to da svaki dobitak dolazi sa skupom cijenom. Znajući točno što želite, može vam pomoći da si postavite uvjete, a ne da vam netko drugi određuje pravila. Kada točno pronađete svoje mjesto, možete se zaustaviti i otvoriti svoje srce. Sunce ulazi u izražajnog Lava i u vašu osmu kuću intimnosti 22. Srpnja, te će vam donijeti kreativnost i duboke kreativne veze.

KARIJERA
Razmišljajte izvan okvira
Mogli biste doživjeti veliki pomak u svom profesionalnom životu, zbog emocionalnog Punog Mjeseca u važem znaku 12.srpnja. Ovako nešto moža vaše osjećaje rasplamsati i gurnuti vas u središte pozornosti. Ovo bi se moglo ponovno dogoditi, ali situacija je komplicirana zbog moćne veze Plutona i Mjeseca, te stresnog Urana koji se nalazi između njih.

LJUBAV
Otvorite svoje srce
Odnosi su vrlo važni ovaj mjesec, što zahtijeva više vremena i pažnje, ali ćete na kraju biti nagrađeni sa većim zadovoljstvom. Srpanj počinje sa Suncem u brižnom Raku i vašoj sedmoj kući partnerstva. Ako ste u vezi, on ili ona bit će osjetljiviji i trebat će vas više nego inače. No, umjesto da gradite zidove, ovo je vrijeme da pokažete koliko vam je stalo do te osobe.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *