Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veličina (ni)je bitna!

velicina_je_bitVeličina penisa muškarcu je ono što je veličina bedra ženi. Naravno, muškarce nećete čuti kako pitaju “da li mi u ovim trapericama penis izgleda veći?”, ali su itekako opsjednuti njime.

Koliko god se trudile objasniti muškarcima da nam je do njihove veličine stalo kao do lanjskog snijega, neće nas slušati. Za njih je veličina ono što se računa. Vaš muškarac uvijek želi veći obujam i više centimetara, čak i kad vi mislite da je i više nego dobro opremljen.

Ali koliko je zapravo velik normalan penis?

To si je pitanje postavilo mnogo muškaraca i to baš u vrijeme kad im se diže. Ono što je normalno je da nema opće formule: svi muškarci su različiti i svatko ima drugačiju anatomiju.

Ne postoje dva ista penisa! Ali, općenito govoreći, prosječna veličina penisa u spuštenom stanju je 5 – 7 cm, a u dignutom 12 – 16 cm. Dakako, ima muškaraca koji su izvan ove kategorije, ali to nikako ne znači da nešto nije u redu s njima!

Zaista, zar je veličina penisa toliko važna?

Ako penis stane u vaginu, nije bitno kolike su mi mjere. Što se seksualnog zadovoljstva tiče, najbolja zadovoljstva su ona koja su s partnerom čije genitalije fizički odgovaraju vašim.

Ali ako se osjećate dobro za vrijeme seksa, to znači da je penis vašeg muškaraca savršen. Ako mislite da bi seks mogao biti bolji, morate naći način da zaobiđete te nedostatke svog muškarca.

Kreativni načini da zaobiđete nesrazmjer veličina

Ako si ne pašete, anatomski i seksualni odnos baš i nije nešto, ne poduzimanje nikakvih mjera vodi ravno u dosadan i monotoni seks, a veličina njegovog spolovila dovodit će vas do ludila.

Pokušajte otvoreno razgovarati s vašim partnerom i zajedno naći rješenje. Budite otvorenog uma kako bi pronašli nove, kreativnije načine kojima možete zadovoljiti jedno drugo.

Korištenje lubrikanata i seksualnih igračaka za vrijeme seksualnog odnosa može vas stimulirati toliko jako da uopće nećete razmišljati o veličini partnerovog penisa.

Probajte praktcirati oralni seks tako da ga isovremeno primate i dajete ili koristite ruke i igračke kako bi svome partneru podarili zadovoljstvo.

Ako se držite samo klasičnog odnosa, vrlo vjerovatno ćete biti frustrirani i razočarani.

On kaže…

Najvažnija stvar kod penisa je da se dobro uklapa. Niti premali, niti preveliki nije idealan. Puno se muškaraca boji da im penis nije dovoljno velik, ne shvaćajući da muškarci s velikim penisom imaju suprotan problem koji je podjednako grozan. Zamislite da pokušavate uvesti autobus u garažu koja je namjenjena limuzini.

Postoje stotine načina u kojima možete uživati i istraživati dok vodite ljubav. Jedina granica onoga što možete napraviti je vaša mašta.

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *