Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Učinimo ZeGeVege fest još boljim

zegevege thumbnail6. ZeGeVege festival održivog življenja, i ovoga puta u sklopu Veganmanije, održat će se u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića 6. i 7. rujna 2013.

Više od 30.000 posjetitelja, preko 20 izvođača i 60 izlagača s prošlogodišnjeg ZeGeVege festivala jamstvo su i preporuka zašto biste trebali posjetiti i sudjelovati na 6. ZeGeVege festivalu.

Ako ste izlagači zdrave hrane, ekoloških i održivih proizvoda, kozmetike koja nije testirana na životinjama, pridružite nam se na ZeGeVege festivalu. Ako ste glazbenici koji podržavate održivi način življenja i zaštitu i prava životinja, pridružite nam se na ZeGeVege festivalu. Ako ste medij koji umjesto crne kronike želi izvješćivati o lijepim stvarima i pozitivnim događajima, postanite sponzor ZeGeVege festivala. Ako ste voljni pomoći i izravno sudjelovati u stvaranju ovog iznimnog događaja, prijavite se za volontiranje na ZeGeVege festivalu.

Javite nam se i ako želite biti sponzor ili jednostavno pomoći donacijom da ZeGeVege festival bude još bolji. I ove godine jamčimo svima dobru zabavu i dvodnevno druženje s brojnim izlagačima i izvođačima iz Hrvatske i inozemstva na čak 60 štandova i tijekom 20-satnog glazbeno-scenskog programa.

Petak, 6. rujna 2013. (9 do 21 sat) i u subota, 7. rujna 2013. (9 do 17 sati) dani su kada trebate biti u Zagrebu jer vrijeme je za još jednu Veganmaniju! Nakon Linza, Ljubljane, Graza, Winterthura, Münchena, Beča, Klangenfurta, Iserlohna i Innsbrucka vrijeme je za rujansku Veganmaniju u Zagrebu!

Vaše prijave šaljite preko obrasca na www.zegevege.com/kontakt.html ili nam pišite na prijatelji.zivotinja@inet.hr.

Sve novosti pratite na www.facebook.com/ZeGeVegeFestival

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *