Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

U Zagrebu predstavljena VEDRIONA

Svijet biznisa, stvaralaštva, optimizma i pozitive, u četvrtak navečer  dobio je novo mjesto susreta. Ime mu je VEDRIONA.

vedriona 2U prekrasnom ambijentu kluba History, negdje po sredini Tkalčićeve, najpoznatije ulice starog Zagreba, održan je sinoć prvi VEDRIONA networking i fun party. Nastala spajanjem mnogima već poznatih tematskih druženja Kluba crvenih cipela i prošlogodišnjih After Work Partyja u Historyju, Vedriona je sinoćnjim eventom najavila svoje buduće aktivnosti.

Pod nazivom „Moći, htjeti, smjeti“, sinoćnji je event u svom panelskom dijelu ugostio Matiju Aukera, osnivača Studija kreative i tonskog majstora u ansamblu pjesama i plesova Hrvatske LADO, Nebojšu Subanovića, prvog privatnog meteorologa u RH, Rianu Petanjek, mladu ženu koja je na Harleyu, posve sama, odvozila Route 66, te Sanju Tatalović, Theta healing terapeutkinju, trenericu joge i kreatoricu mnogih programa namijenjenih osnaživanju i iscjeljivanju. Svojim zanimljivim životnim pričama panelisti su nam još jednom potvrdili da ono što želimo, i možemo, i smijemo!

Vedriona u svom programu donosi i blok u kome će na svakom eventu biti predstavljena jedna inspirativna osoba iz svijeta stvaralaštva, biznisa ili društvenog života.

„U gradu je mnoštvo evenata koji promoviraju i potiču biznis i poduzetništvo,  mnoštvo konferencija, radionica i seminara na kojima učestvuju mnogobrojni stručnjaci, pa i oni svjetskog glasa, no nema baš evenata na kojima se javnosti kontinuirano predstavljaju pojedinci čije životne priče zaslužuju da budu ispričane“, rekla je u svojoj uvodnoj riječi Đurđica Marković, predsjednica Kluba crvenih cipela i inicijatorica Vedrione.

Sinoć je u Historyju svoju životnu priču ispričala Alis Pećarić Marić, žena zahvaljujući čijoj strasti i radu na facebook stranici i blogu Čitaj knjigu, se ljubav prema čitanju i knjigama širi Hrvatskom i regijom poput epidemije. Od osobe koja je nakon 22 godine rada u velikim korporacijama postala nezaposlena pedesetogodišnjakinja, pa do blogerice koju slijedi 115.000 ljudi, životna priča ove žene zaista može biti inspiracija mnogima. Svoju strast Alis je pretvorila u poduzetnički poduhvat koji joj danas omogućuje da nesebično pomaže u afirmaciji mladih, talentiranih književnika, te se angažira u mnogim humanitarnim projektima.

Baš kako je u najavi eventa bilo i obećano, nakon doze inspiracije uslijedila je doza zabave – uz istarske i dalmatinske delicije i fina vina, te odličnu glazbu, sklapala su se nova poznanstva, a pred kraj večeri i zaplesalo. Mnogi u crvenim cipelama, svi s osmijehom na licu!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *