Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi zagrebački DM

Marko Lasic Nered, Ines Preindl, Lana Klingor, Andreja AncicDanas je u Zagrebu je otvorena najveća prodavaonica dm-a u Hrvatskoj u koju je dm investirao više od 3 milijuna kuna. Brojne poznate osobe zajedno s kupcima dm-a obilježile su otvaranje najveće dm prodavaonice, pri čemu su Hrvoje Kečkeš i Mia Begović posjetiteljima dijelili ruže. Ines Preindl, Lana Klingor i Dubravko Šimenc, koji sudjeluju u inicijativi dm green city project, pozvali su posjetitelje da podrže ekološki odgovorno djelovanje dm-a.

Prva prodavaonica dm-a u Hrvatskoj otvorena je u svibnju 1996. u Zagrebu, a nova, 146. prodavaonica dm-a u Hrvatskoj, kupcima u sklopu OTC odjela nudi bezreceptne lijekove i medicinske proizvode po povoljnim cijenama uz stručne savjete magistra farmacije i farmaceutskih tehničarki.

Posjetitelji su povodom otvorenja imali priliku kupiti svoje omiljene proizvode po izrazito povoljnim cijenama, educirati se na dermatokozmetičkim savjetovanjima te pristupiti besplatnom dermatološkom pregledu.

Dermatokozmeticko savjetovanje - Ines Preindl “Svim našim kupcima želim u ime dm-a zahvaliti za njihovu vjernost. Upravo kroz otvaranje novih prodavaonica našim kupcima približavamo bogatu ponudu proizvoda, ali i filozofiju dm-a, koja čovjeka i brigu za zajednicu stavlja na prvo mjesto”, izjavila je Andreja Ancić, područna menadžerica dm-a.

U sklopu ekološke inicijative dm green city project, ovaj vikend dm H2O turneja posjetit će Osijek (16.03.) i Varaždin (17.03) kako bi motivirala građane da se uključe u akciju “Očistimo hrvatske vode zajedno” u sklopu koje će volonteri 23. ožujka čistiti vodene površine u Šibeniku, Karlovcu, Osijeku i Varaždinu, pri čemu će stručnu podršku volonterima pružiti udruga “Dinaridi-DISKF”.

Detalje i fotografije aktivnosti dm green city projecta i dm H2O turneje možete pronaći na web stranici projekta dmgreencityproject.com i na dm-ovoj Facebook stranici dm-drogerie markt Hrvatska.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *