Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

U Paramount storeu predstavljena nova Inuikii kolekcija najtraženijih čizmi za zimu 2023/24.

Inuikii X Paramount_20Jučer je u dućanu Paramount, u centru grada predstavljena nova Inuikii kolekcija za zimu 2023/24. Sastoji se od četiri nova modela: Classic Sneaker Platform, Classic Sneaker Low, Matilda Shearling Sneaker i Endurance Puffer u nekoliko boja. Nova kolekcija predstavlja funkcionalnost i modu i donosi nove stilove koji ostaju bezvremenski. Pastelni i zemljani tonovi ovu kolekciju čine savršenom za jesen i zimu. Igra različitim materijalima nastavlja se i ove sezone, pa tako novi materijali uključuju filc,leopard ili patchwork uzorke.

Bojana Gregorić Vejzović, Olja Vori, Nikolina Pišek, Rita Rumora Jurki, Pamela Badžek, Mia Matić, Elena Dizdar, Korana Gvozdić, Petra Kurtela, Meri Goldašić, i ostale ljubiteljice brenda imale su među prvima priliku isprobati nove Inuikii modele, a nakon druženja u Paramountu, događaj se preselio u Takenoko.

Izuzetno smo uzbuđeni što u suradnji s trgovinom Paramount nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja možemo svjedočiti predstavljanju naše nove kolekcije ovdje u samom centru Zagreba. Ova kolekcija odražava našu viziju suvremenog stila i udobnosti, kombinirajući inovativne materijale s ručnom izradom koja je oduvijek bila naš zaštitni znak. Veselimo se vidjeti nove Inuikii modele i boje na ulicama ovog grada koji se ističe po sjajnom street styleu”, izjavila je Cinzia Maag, Inuikii CEO.

Najpoznatiji Inuikii Classic modeli, ove sezone dolaze u kraćoj verziji i u verziji s platformom. Oba modela dolaze u zagasitim nijansama bež, crne i smeđe boje. Poznati model Inuikii Matilda, od sada je dostupan i u zimskoj verziji s mekanom podstavom koja pruža toplinu u hladnim mjesecima. Endurance model je od prvog lansiranja doživio veliki uspjeh, tako da je za ovu sezonu izdržljivost poboljšana, a dolaze i u novim bojama, materijalima i s toplom podstavom od šerlinga.

 

Novi modeli, uključujući i one za muškarce, dostupni su u Paramount trgovinama i na webshopu.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *