Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tvornica snova Marka Kutlića, veliki zagrebački koncert 23.11.!

marko_kutlic_tvornica_23112019Ispuniti san, jedna je od najljepših stvari u životu svakog čovjeka.

Upravo to napraviti će Marko Kutlić, jedan od najperspektivnijih i najtraženijih pjevača, predvodnik nove mlade glazbene scene.

Prvi pravi samostalni zagrebački koncert, u Tvornici kulture 23.11.2019., biti će potvrda njegove dosadašnje karijere. Ulaznice za jedan od najiščekivanijih zagrebačkih događaja, već su u prodaji putem sustava eventim.hr, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

marko_kutlic_sreca_6_foto_by_martina_alpezaNešto više od dvije godine Markove samostalne karijere, obilježene su uspjesima, nagradama struke i publike, i ono najvažnije hit pjesmama. Krenuvši od prvog singla ‘Srce se spasilo‘, preko ‘U kapi tvoje ljubavi‘, dueta s Nelom ‘U zagrljaju spašeni‘, pa do aktualne ‘Sreća‘, Markove pjesme među najemitiranijima su u eteru, a stalno se nalaze u vrhovima radijskih i televizijskih top lista. Trenutno su dvije njegove pjesme, na nacionalnoj HR top 40 listi, a prošli tjedan su bile čak tri, čime se malo tko može pohvaliti.

Sve to rezultat je konstantnog i kreativnog rada, kako bi bio što bolji i atraktivniji. Publika, posebno njen ženski dio, to prepoznaje i nagrađuje.

Markovi samostalni nastupi i koncerti, posebna su pak glazbena priča. Nevjerojatna količina energije i emocija, ali istodobna savršena kontrola i mirnoća, nešto je što se ne viđa ni kod puno starijih kolega.

Zagrebačka Tvornica ujedno će biti savršena pozornica za promociju Markovog prvog samostalnog albuma, nazvanog po istoimenom hitu ‘U kapi tvoje ljubavi’, koji publika sa posebnim nestrpljenjem očekuje.

‘Od izlaska moje prve pjesme “Srce se spasilo”, nestrpljivo čekam da završim prvi album, koji je sada gotov i spreman. Za nešto malo više od tri tjedna, svi vi koji slušate i volite glazbu koju radim, imat će te priliku u rukama držati album “U kapi tvoje ljubavi” u koji uloženo dvije godine rada i truda.

Cijelu priču zaokružit ćemo u zagrebačkoj Tvornici, za točno dva mjeseca i probudit neke stare emocije. Spojit ćemo sve od početka našeg zajedničkog putovanja do izlaska albuma. Prisjetiti se onih lijepih trenutaka koje najviše volimo, ali i onih tužnih koje nekada ne možemo zaobići. Kroz pjesmu ćemo zajedno ispričat onu najljepšu priču, priču života. Pišem u množini, jer ništa ne mogu bez vas ljudi. Stoga, #širimoljubav!’, poručio je Marko.

Poznat po upečatljivim pjesmama, spotovima, i dosadašnjim nastupima, ali i težeći savršenstvu, sigurni smo kako nas Marko Kutlić ni ovoga puta neće razočarati.

Vidimo se! Tvornica kulture, subota 23.11.2019., veliki zagrebački koncert Marka Kutlića. Ulaznice su u prodaji, putem sustava eventim.hr, https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/marko-kutlic-zagreb-tvornica-kulture-1153409/performance.html.

Foto: Martina Alpeza

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *