Trodnevni besplatni multimedijalni Sonar.hr festival na Zagrebačkom velesajmu

Nova agencija za medijsku promociju i organizaciju koncerata i ostalih evenata, Sonar.hr vas poziva na najveći besplatni trodnevni tulum u gradu, koji će se održati u kineskom paviljonu (11D) na Zagrebačkom velesajmu od petka 22. do nedelje 24. ožujka.
sonar

Sonar.hr je pripremio nezaboravan multimedijalni program na kojem će u petak 22. ožujka nastupiti kao glavni bend za nezaboravno otvaranje festa zagrebački Jinxi, nevjerojatno uspješna tvornica hitova, sposobni u jednoj pjesmi, jednom savršenom pop trenutku, ujediniti ukuse kao da ih baš ništa ne dijeli. Usamljeni čuvari mainstreama u zemlji koja ga je davno izgubila, vrlo su brzo postali kategorija za sebe. Pored Jinxa će nastupiti mlade zagrebačke nade Spremište, čiji hit „Banana“ pjevušimo i dugo nakon što smo odgledali tekmu i popili zadnje pivo prije gašenja televizora i dolaska u paviljone Zagrebačkog velesajma. Za spektakularni kraj će se pobrinut atrakcija pod nazivom ABOP-a ili „After je Bolji Od Partija“, audio-vizualni udar na čula. ABOP nije samo bend, već iznimno kvalitetno osmišljen koncept pred kojim je nemoguće biti ravnodušan, unikatan spoj elektronskog i akustičnog upakirano uz vrhunski vj-ing savršena je poslastica za prvi dan Sonar.hr festivala.

 

Subota je rezervirana za sve ljubitelje inteligentne elektronske glazbe i video sladokusce koji dobar party ne mogu zamisliti bez vrhunskog video sadržaja uz koji se ćini da cijela dvorana pleše s tobom! Confusion slavi 11. godišnjicu uz gostovanje dj. Mosca iz Londona! Što o Tomu Reidu, poznatijem pod umjetničkim imenom Mosca, uopće reći, a da se ne poseže samo i isključivo za superlativima? Dugogodišnja zvijezda britanske i općenito globalne klupske scene, UK bass/house/techno/garage/hip-hop producent koji ne prestaje još od “Square One” EP-a, izdanja iz 2010., bombardirati raznožanrovskim i lakovolećim klupskim hitovima (Tilt Shift, Nike, Done me wrong, Bax…) CFSN DJs – Æon, Feelipa, Funk Guru, itch, phillipe w/ zvonko (AT), Visuals by –polygon, Sound engineer Igor LoPeaks Ivanković.

jinx

Nakon dva dana partijanja vrijeme je za ugodno popodnevno nedjeljno opuštanje uz već svima dobro poznat Studio smijeha. Vrhunski stand up show s provjerenim izvođačima garancija je nezaboravnom provodu! No, Stand up show nije jedina atrakcija koju nudi vesela ekipa ujedinjena u zajedničkom otkačenom smislu za humor, već su na programu i posebno pripremljene cjelodnevne društvene igre i vrijedne nagrade putničke agencije Urban travel. Ne propustite! Tko preživi pričati će!
Ulaz je slobodan za sve, jedino što trebate napraviti je poslati ime i prezime na e-mail adresu aktivirajse@sonar.hr i vaše ime je na našem popisu!

Press akreditacije: akreditacije@sonar.hr
Rezervacije stolova u vip-u: viprezervacije@sonar.hr

_________________________________________________________________________

TWILIGHT PROMOTION NAJAVLJUJE:

18.03. HELLOWEEN + GAMMARAY @ Cvetličarna – Media Park, Ljubljana
22.03. (Welcome to the ) DARK SIDE party by Tomi Phantasma @ Jabuka, Zagreb
22.03. SONAR.HR FESTIVAL – JINX + ABOP + SPREMIŠTE @ Velesajam, Zagreb
23.03. SONAR.HR FESTIVAL – CFSN anyverrsary dj MOSCA @ Velesajam, Zagreb
24.03. SONAR.hr FESTIVAL – STUDIO SMIJEHA stand up show @ Velesajam, Zagreb
13.04. PERKELE + ŠANK?! + UPSET @ Pogon Jedinstvo, Zagreb
29.04. MESHUGGAH + DECAPITATED @ Tvornica Kulture, Zagreb
18.05. PHANTASMAGORIA – 25 anniversary @ Jabuka, Zagreb
18.05. (Welcome to the ) DARK SIDE party by Tomi Phantasma – Joy Division party @ Jabuka, Zagreb
22.05. JOE SATRIANI @ Tvornica Kulture, Zagreb
05.-08. 06. BURNING SEA FESTIVAL @ Zadar
10. – 14. 07. PUNK ROCK HOLIDAY @ Tolmin, Slovenija
21.-27. 07. METALDAYS FESTIVAL @ Tolmin, Slovenija

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *