Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zagrebački Bundekfest bolji nego ikad!

Jučerašnji treći dan Bundekfesta itekako je opravdao naziv najvećeg i najboljeg jesenskog festivala u metropoli. Iz dana u dan posjetitelji imaju prigodu uživati u sve bogatijem cjelodnevnom programu, kao i onom večernjem kada dolaze prave glazbene poslastice – koncerti velikih glazbenih imena.

Večer je bila rezervirana za pravi rock spektakl, odličnim nastupima predgrupa Flashback i New York započela je rock večer Bundekfesta. Koncertno ludilo počelo je prvim taktovim velikog hita ’14 palmi’ kada je na festivalsku pozornicu sa svojim Diktatorima došao Marijan Ban, koji je svojim hitovima ‘Morska vila’, ‘Marica’, ‘ Di si ti’, ‘Osamdesete’ i mnogim drugima u dva sata zapalio publiku.

Itekako dobro raspoložen Ban bio je oduševljen koncertnom atmosferom, a kako je sam rekao publika je njemu i bendu jučer dala veliki vjetar u leđa da budu još bolji.

Velika euforija u publici nastala je dolaskom glazbene legende Jure Stublića koji je sa grupom Film atmosferu doveo do vrhunca pjevajući velike hitove ‘Sjećam se prvog poljupca’, ‘Bili cvitak’, ‘Doći ću ti u snovima’, ‘E moj druže beogradski’, ‘Rob ljubavi’..

Pet tisuća ljudi nije skrivalo oduševljenje jučerašnjim koncertnim spektaklom, a Stublić je rekao kako će biti noć za pamćenje, tako je i bilo.

Iza nas je velika rock večer puna pozitivne energije, dobrih vibracija i nezaboravnih hitova, a pjevački dvojac Stublić i Ban još jednom su pokazali koliko ih publika istinski voli!

Jučerašnji rock spektatkl donosimo u fotogaleriji koju potpisuje Hrvoje Banić.

Večerašnji koncert grupe Colonia zbog vremenskih neprilika prebačen na subotu 14.09.2013.!
Večerašnji cjelokupni program na Bundekfestu i koncert grupe Colonia odgođen je zbog vremenskih neprilika. Određen je novi datum koncerta grupe Colonia – subota 14.09.2013.!

Ulaz na sve koncerte i popratna događanja na ovogodišnji Bundekfest je besplatan, sve to zahvaljujući gradonačelniku Milanu Bandiću, koji je ove godine svojim sugrađanima odlučio pokloniti nešto posebno – Bundekfest u do sada neviđenom izdanju!

Stoga, povedite svoju obitelj i uživajte u najboljoj zabavi na najvećem zagrebačkom festivalu!

Najmlađi su imali prilike jučer pogledati zabavno glazbenu predstavu ‘Od unuka do djeda – obiteljska abeceda’, te uživati u pjesmama Dječjeg zbora Kikići, Tin zbora ‘Genijalci’ i Dječjem društvu ‘Plesni kristali’. Osim predstava, roditelji svoju djecu svakoga dana do subote mogu dovesti u kreativne radionice. U sklopu Zagrebačke zajednice tehničke kulture oni najmlađi svoju kreativnost mogli su iskušati u politehničkim radionicama za djecu.

Festival mladih ponudio je također bogati program od Vila i vilinskog plesa, DJ Dina, Streetworkout-u, Yogi, odličnim Origami radionicama i Konfucijevom institutu radionica kaligrafije.

Svakoga dana u šetnji Bundekom posjetitelji će sresti kostimirane likove Zagrebačkog vremeplova i uvijek nasmiješenog Licitarka! U sklopu nedjeljnog etno programa uživalo se u Kulturno umjetničkim društvima Mičevac, Prvi Komin Snježanin, te HHPD Bosiljak Čučerje.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *