Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dijelimo 2×1 ulaznicu za Prodigy Real Tribute Band u Gjuri!

press photo - The Prodigy Real Tribute Band (live) - 6U subotu, 13. travnja 2013., u klubu Gjuro 2 u Zagrebu još jednom se događa nešto drugačije u režiji “Techno Clubbing” ekipe. Ovog puta dočekujemo kako i sam naziv kaže “pravi” tribute bend jednom od bendova koji su obilježili kraj 20. i dosadašnji tijek 21. stoljeća. Da ne duljimo previše, imat ćemo priliku na jednu noć doživjeti zvuk grupe “The Prodigy” kroz “The Prodigy – Real Tribute Band” u izvedbi uživo! – Dakle, ništa od slušaona i sličnih “prodavanja magle”. Prodigy atmosfera i doživljaj dolaze u Zagreb. Dapače, oni slove za najboljeg europskog interpretatora čuvenog britanskog sastava. Ovo nisu samo “neki klinci” koji puštaju matrice nego ozbiljan glazbeni projekt koji puni sve najveće klubove po Europi! Krasi ih činjenica da sve pjesme izvode uživo, uz nevjerojatno puno energije, bez ijedne matrice, što mnogi ne mogu povjerovati. – Uvjerimo se i sami kako to zvuči i izgleda na licu mjesta.

Vrata kluba otvaraju se u 21h, a nedugo potom počinje i koncert The Prodigy – Real Tribute Band-a koji traje do ponoći kada počinje party sa svima nam poznatim “titanima” hrvatske techno scene:  Mr.DJ Dario, Zoky i Blurix LT, te se taj dio večeri nastavlja do 5h ujutro.

Cijena ulaza: 40kn u pretprodaji, a 50kn na ulazu kluba na dan održavanja koncerta. Kupljene ulaznice za koncert vrijede cijelu noć, a upad nakon ponoći (nakon koncerta) za one koji “malo kasne” tj. dolaze na techno / party dio večeri je 30 kn.

Pretprodajna mjesta: Transport Footwear trgovine (Gajeva 10, City Centar One, Importanne centar), knjižara Rockmark (Berislavićeva 13), te sustav Eventima (www.eventim.hr).

NAGRADNA IGRA:

Gjuro2 i Glamour.hr dijele vam dvije ulaznice za The Prodigy Real Tribute Band! Nagradno pitanje glasi:

Navedite barem jedan singl s Experiencea, debitantskog albuma grupe Prodigy!

Igra traje do petka, 13. travnja u podne! Sretno!

DOBITNICE:

Dobitnice  po jednog upada u Gjuru2 su Josipa Kaucki i Vedrana Berečki!

3 Responses to Dijelimo 2×1 ulaznicu za Prodigy Real Tribute Band u Gjuri!

 1. Vedrana Berečki Travanj 10, 2013 at 2:01 pm

  Out of space

  Odgovori
 2. Davor Travanj 10, 2013 at 2:11 pm

  Charlie

  Odgovori
 3. Josipa Kaucki Travanj 10, 2013 at 5:37 pm

  Fire

  Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *