Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Svaki dan nova je prilika!

prilikaSvaki dan nova je prilika, iskoristite ju najbolje što možete jer niti jedan dan, a ni trenutak ne možemo vratiti. 

Recept za sreću nećete pronaći, već morate dopustiti da sreća pronađe vas. Iz tog razloga, važno je da uvijek budemo strpljivi i otvorimo svoje srce nadama i željama. Budite mirni i imajte strpljenja, jer kada prestanete očekivati neke stvari, sve će početi imati smisla i život će se početi slagati prema vašim željama i potrebama.

Znamo da nije uvijek lako biti strpljiv i slijepo vjerovati kako će sve ići u dobrom smjeru, ali važno je da imate pozitivan stav koliko god je to moguće. Naše misli jačaju naše emocije i  na taj način mijenjaju našu stvarnost.  Ako se povučete u sebe i dopustite da vas preplave ogorčenost i frustracije, teško da ćete nakon što zatvorite jedna vrata, druga pronaći otvorena kako bi bolje stvari ušle u vaš život.

Najbitnije je održati snažan i pozitivan stav! Imajte na umu da ste upravo vi najvažniji i da zaslužujete biti sretni. Budite jednostavni, strastveni i ne zatvarajte niti jedna vrata jer nam najbolja iskustva dolaze slučajno i kada se najmanje nadamo.

Život nam svakodnevno nosi milijun novih mogućnosti, dopustite si da ponovo budete sretni i ispunjeni , dopustite da vas ono neočekivano pronađe stavi osmjeh na lice, ispuni i preplavi novim osjećajima. Često život nije nimalo lak i isto tako, često nam donosi razočarenja, gubitke i pogreške.

Čini da se osjećamo zaglavljeno u prošlim iskustvima i zatvara nam vrata sadašnjosti. Ne dozvolite da vas rane iz prošlosti pretvore u osobu kakva ne želite biti. Prihvatite i prigrlite svoju prošlost, pokušajte gledajte na sadašnjost s potimizmom.

Budite sigurni kako ono najbolje tek dolazi i uživajte u sadašnjosti i svakom trenutku jer niti jedan ne možete vratiti, ali ga možete proživjeti sretno i ispunjeno. Vjerujte kako će novi dan uvijek biti pozitivan i dopustite sebi da danas budete sretni. 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *