Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sexy vs. zastrašujuće u krevetu

Sexy:

sexy1.    Zadržati nešto odjeće na sebi. Ne želimo vas potpuno gole odmah, želimo vas polugole što je prije moguće.

2.    Pričanje prostota. Promislite dva puta prije nego li upotrijebite riječi od kojih bi se i Gordon Ramsay zacrvenio. Bonus bodovi za šaputanje u njegovo uho.

3.    Preuzimanje vodstva. Pretvorite se u gospođu Robinson i podučite ga nečemu. Biti će vam zahvalan.

4.    Uzdisanje njegovog imena za vrijeme odnosa. Ako postoji trik koji će ga iz nule prebaciti u petu brzinu, tada je to ovo. Samo budite sigurni da ime koje izgovarate bude njegovo ime.

5.    Ples u krilu – način samoistraživanja. Može vas gledati i dodirivati.

6.    Pseći stil. Četiri riječi koje svaka žena želi čuti u krevetu su: “Ja te uistinu volim!” Tri riječi koji svaki muškarac želi čuti u krevetu: “Uzmi me straga!”

Zastrašujuće

1.    Lisice, bič, sve što izaziva bol je vrlo vjerojatno da će ga otjerati i omogućiti mu da pobjegne glavom bez obzira.

2.    Prevelika upotreba mirisnih svijeća, aromatičnih ulja i raznih drugih alternativnih pomagala mogla bi ga natjerati na kihanje i gušenje, a ne probuditi romantiku.

3.    Oblačenje u “kraljicu noći”. Da, neki muškarci vole crvene grudnjake, jeftini PVC i slično, no ti muškarci su tužni muškarci.

4.    Sexy igračke. OK je ukoliko se dobro poznajete u odnos uvesti i vibrator, no ukoliko ste se tek upoznali nikako nije OK.

5.    Stiskanje njegovih testisa. Tanka je granica između nježnog milovanja i nadraživanja i stiskanja testisa kao da su truba na biciklu. Stoga, budite nježni.

6.    Stavljanje vašeg prsta u vrlo intimna mjesta. Svi vole iznenađenja, zar ne? Ne!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *