Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pravi muškarac zaljubljuje se u dušu, a ne u tijelo!

nzpPravi muškarci nikada se neće zaljubiti samo u žensko tijelo, već i u njezinu dušu. Kada je prava ljubav u pitanju, odnos emocija mora biti puno više od fizičkog pogleda.

Naravno da je bitno biti povezan na intimnoj razini, ali to je samo jedna strana priče. Ljubav je puno više od toga! Pravi muškarci neće se zadovoljiti time da je njihova partnerica ugodna samo za oko. Njemu je potrebno puno više od lijepog lica da bi ostao zainteresiran.

Morate ga zanimati kao cjelokupna osoba. Ono što njega zanima jest srce i duša buduće partnerice. Zanima ga vaša osobnost, a ona mora zračiti puno više od vašeg fizičkog izgleda.

Samo razmaženi dečkići promatraju ženu isključivo kao objekt za zabavu.

Također, samo nezreli dječaci gledaju isključivo izgled žene i način na koji mogu manipulirati s njom. U ovakvim situacijama ne postoji prava ljubav, već je žena promatrana isključivo iz seksualnog aspekta i takva veza nema budućnosti niti temelje koji bi omogućili njezino trajanje.

Ovo nije vrsta veze koja je ženama potrebna i nijedna žena ne zaslužuje ovakvu vrstu odnosa. Ono što zaslužujemo jest muškarac koji vidi puno dalje od toga kako mi izgledamo! Nezreli muškarci nikada to neće moći razumjeti jer ne posjeduju osnove koje su potrebne da bi se ostvarila čvrsta veza, koja ima tendenciju trajati i mogućnost povezivanja na dubljoj razini.

To je glavni problem muškaraca koji traže samo i isključivo fizički izgled bez da sagledaju neke druge vrijednosti. Nijedan muškarac ne bi trebao zahtijevati od žene da izgleda poput modela koje viđamo na reklamama ili u novinama. Ona ne mora biti ona za kojom će se svi okretati, njezina duša, srce i osobnost ono je što je izdvaja od ostalih.

Žena je sve ono što se nalazi ispod njezine površine, ne samo ono što vidimo izvana. Najbolja strana ljubavi s čovjekom koji traži ovakve kvalitete je to što će takva veza preživjeti svako olujno nevrijeme i iza njega dočekati sunce.

To je vrsta veze koja s vremenom postaje samo iskrenija i dublja. Takav muškarac nikada vas neće uzeti zdravo za gotovo, već će vas čuvati, njegovati i voljeti baš ovakvu kakva jeste.

 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *