Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Savršen casting, ili što?!

Emma Watson je nova ikona Disneyeve live-akcijske verzije Ljepotica i zvijer kao glavni lik Bella.

emma_2Otkrivamo vijesti na njezinoj Facebook stranici, Emma Watson je napisala: “Ja sad napokon mogu reći … da ću se igrati Belle u Disneyevoj novoj live-akciji Ljepotica i zvijer. To je kao veliki dio mog odrastanja,! To je gotovo nestvarno, preplavljena sam osjećajima da ću doći na ples “biti naš gost ‘i zapjevati’ nešto postoji.” Moja šestogodišnja samouprava je na stropu – Srce pršti, vrijeme je za početak nekih satova pjevanja. Ne mogu dočekati, morate to vidjeti “…

Film će režisirati Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 i 2. dio), te je postavljen za početak proizvodnje u 2015 godini.

Datum izlaska još nije najavljen.

Nadamo se da ćete se sjetiti svih riječi i biti naš gost i priča stara koliko i vrijeme (mi radimo, a vi se ne stidite), je nedvojbeno jedan od najvećih Disney filmova u posljednjih nekoliko godina koji je bio sastavljen. Tako je, Ljepotica i zvijer će  dobiti live-akcijsku preradu!

Variety javlja da je sljedeće na uspjehu. Više Disneyevih bajki i klasika su postavljeni za povratak na velikie ekrane – ali ne kao karikatura. Bill Condon je postavljen da stvori live-akcijski film i nema riječi o tome tko će biti izabran u ulogi Belle ili zvijer.Večina ljudi želi Emmu Watson kao glavnu žensku ulogu.

Hmmmm…  ali što je još važnije, tko će igrati Cogsworth ?! Ili Gaston? Oni će morati naći glumca koji može učiniti ovo:

Disney je dobio velike cipele za ispuniti ovaj film -u studiju je 1991 animirana značajna verzija na kojoj se zaradilo više od 375 milijuna dolara, došlo je do Broadwaya i doblio je Oscar nominaciju za najbolju sliku. No Condon je čovjek koji stoji iza svojih radova Dreamgirls, skripte za Chicago i dva Sumrak filmova, tako da smo sigurni da je naš klasik iz djetinjstva u sigurnim rukama.

Tu je još jedna live-akcijska verzija Ljepotica i zvijer u režiji Guillerma del Toro, već je u izradi – ali možemo reći da će biti poprilično zasijenjena nakon Disney-a.

Nakon toga, Pepeljuga i Jungle Book su sljedeći Disneyevi filmovi koji će uskoro udarati na naše velike ekrane – sljedeće na sceni su Lupita Nyon’go i Scarlett Johansson.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *