Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Saša Matić predstavio Zabranjenu ljubav

H20 3Kišni listopadski vikend u Zagrebu protekao je na najljepši mogući način. Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji Saša Matić, Zagrepčanima je predstavio svoj novi album Zabranjena ljubav. Nakon koncerta u prepunom zagrebačkom klubu H2O, razgovarali smo s miljenikom hrvatske publike i, među ostalim, otkrio nam je zašto toliko voli Zagreb.

Glam.hr: Evo Vas napokon ponovno u Zagrebu. Gdje ste dosad?

Saša Matić: Pa nije mnogo vremena prošlo. Ja sam imao dosta nastupa ovdje u Zagrebu. Bio sam sad na RujanFestu, posljednji mi je nastup bio u devetom mjesecu.

Glam.hr: Pa eto nedostajali ste nam…

Saša Matić: Doista? I vi ste meni nedostajali, uvijek mi je zadovoljstvo doći ovdje u Zagreb jer volim Zagreb i ovdje imam puno prijatelja. Volim doći i privatno, ali prvenstveno volim pjevati i svirati u Zagrebu, to mi je super.

Glam.hr: Naša publika svih generacija Vas obožava. Imate li komentar na to?

Saša Matić: Jedino objašnjenje je da očito radim i pjevam takve pjesme koje vole svi, od 7 do 77 godina. Ja zagrebačku publiku izuzetno cijenim i volim. Imao sam i koncert u Ciboni 2012. godine i to mi je bio dokaz koliko me voli vaša publika. A i ja volim vas. Vi znate što je dobra muzika i što je dobra pjesma.

Glam.hr: Veliki hit bio je Vaš duet sa Severinom „More tuge“…

Saša Matić: Na tu pjesmu sam ja jako ponosan budući da sam ja kompozitor te pjesme i onda mi je još draže što je pjesma hit. Severina je moja dobra prijateljica i baš smo se odlično poklopili u suradnji i druženju, ona je vrlo nesebična i drago mi je da smo ostali prijatelji i nakon poslovne suradnje.

Glam.hr: Večerašnji nastup zapravo je promocija Vašeg novog albuma. Možete nam reći nešto više o tome?

Saša Matić: Album je izašao prije nekih desetak dana. Ja sam zaista presretan kako se sve do sada odvija, reakcije na album su odlične, komentari su pozitivni, čak nisam dobio ni jedan negativan komentar. Četiri godine nisam snimao albume, već samo singlove, koji su se u konačnici i našli na ovom novom albumu pored još deset pjesama.

Glam.hr: Čitatelji portala Glam.hr su Vas nominirali za Najglamurozniju osobu po vrlo visokim kriterijima po kojima osoba mora biti iz društvenog javnog života, ne smije imati nikakvih tračeva i skandala u svojoj dugogodišnjoj karijeri i mora se baviti humanitarnim radom u svoje slobodno vrijeme sa svojim novcima, a ne novcima od sponzora. Vi ste ispunili sve uvjete te ste nominirani za ovu godinu. Kako komentirate ovu nominaciju?

Saša Matić: Ja sam čovjek koji nikada ništa nije radio pod svaku cijenu. Kada sam se bavio humanitarnim radom, nisam se bavio kako bih sebe eksponirao ili reklamirao svoju humanitarnu stranu. Radio sam to iz srca za sve kojima je to potrebno. Mirna mi je savijest i srce mi je na mjestu ako sam nekome pomogao i usrećio ga jer nikada na to nisam gledao kao na vrstu reklame.

Glam.hr: Imate li kakve planove za budućnost?

Saša Matić: Uvijek imam planove! Uvijek nešto unaprijed planiram. Kod mene stvari nikada nisu od danas do sutra. Promocija albuma mi je na prvom mjestu, zatim slijedi Nova godina, nastupat ću u Budvi. Iduće godine obilježavam 15 godina svoje karijere.

Glam.hr: Budući da imate dugu i uspješnu karijeru, imate li kakav savjet za mlađe kolege?

Saša Matić: Ne postoji tajna uspijeha. Prvenstveno dobra pjesma otvara sva vrata. Također morate biti profesionalac u svom poslu i morate ga voljeti. Ja doista volim svoj posao i kada bih se ponovno rodio, opet bih istim putem išao.

Glam.hr: I za kraj, imate li kakvu poruku za čitateljice portala Glam.hr koje su Vas ove godine nominirale za prestižnu titulu Najglamuroznije osobe?

Saša Matić: Nemojte dozvoliti da vam ljubav zakasni. Ljubav dođe prije ili kasnije.

Razgovarala: Melita Hanžek

Miljenik brojne publike zapjevao je nove najljepše stihove, a posjetitelji prepunog kluba H20 pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati ne skrivajući uzbuđenje i emocije zbog posjeta glazbenika koji svakim posjetom iznova oduševljava.

Nakon koncerta za pamćenje Saše Matića, klub H2O već sljedećeg vikenda priprema nam nova iznenađenja.

Foto: Press

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *