Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sandijeva noć nudi plan

unnamedVječni romantik Sandi Cenov, miljenik brojne ženske publike diljem cijele regije, poznat po svojim ljubavnim pjesmama, ne miruje niti na samom početku godine. Svakodnevno se susrećemo sa brojnim problemima, koji nas muče, a ukoliko ste se i vi prepoznali u prethodnim navodima, Sandi Cenov nudi poseban plan.

Nije riječ o nekoj političkoj temi, već o nečemu potpuno drugačijem, nježnijem, a to je ljubav.

Njegov plan nalazi se u novom singlu naziva ‘A noć nudi plan’, a ono što Sandi ističe kao najbitnije je ponajprije ljubav, kao i to da brinemo međusobno jedni o drugima, s obzirom na činjenicu da su se neke bitne ljudske vrijednosti nažalost izgubile. Voljeti i ljubav djeliti sa drugima, nešto je najljepše.

Spomenuti singl dolazi nam s aktualnog albuma ‘Deseti’, koji je samim svojim izlaskom dobio odlične komentare kako struke, tako i same publike.

‘Ovo je pjesma, koja opisuje moje gledanje svih negativnih, senzacionalistički sročenih vijesti kojima smo izloženi iz dana u dan. Spasit će nas ljubav. Znam da zvuči kao utopija i stara, već izlizana fraza, ali zaista vjerujem u to. Kad bi svi ljudi brinuli o svojoj obitelji, međusobnoj ljubavi, svijet bi bio ljepše mjesto. Možda ova pjesma potakne neke ljude da razmisle malo o tome.’, rekao je Sandi Cenov

Sandijev autorski potpis, kada govorimo o glazbi i tekstu i ovoga puta se našao na novom singlu, dok se za aranžman, te produkciju pobrinuo Miro Lesić Lesique.

Novi singl Sandija Cenova ‘A noć nudi plan’ poslušajte s nama:

Osim promocije novog singla, Sandija očekuju dva koncerta na kojima će publika uživo imati prilike čuti i zapjevati pjesmu ‘A noć nudi plan’:

23.01. Pub Coffee Shop, Rogaška Slatina, Slovenija

30.01. Pri Studencu, Nedelica, Slovenija

***

Autor glazbe: Sandi Cenov
Autor teksta: Sandi Cenov
Autor aranžmana: Miro Lesić Lesique
Glazbeni producent: Miro Lesić Lesique
Tonski snimatelj: Miro Lesić Lesique

Foto: Hrvoje Serdar
Styling: van Laack

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *