Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Sandi Cenov bolji nego ikad!

Sandi Cenov u ovo predblagdansko vrijeme ima trostruki razlog za zadovoljstvo.

sandiNakon što je najavio veliki zagrebački koncert u kazalištu Gavella 09.02.2017., kojim će proslaviti 25 godina karijere, nazvan po aktualnom singlu ‘Oči u oči‘, koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke, Sandi je sinoć premijerno predstavio i istoimeni video spot.

Video broj realiziran pod redateljskom palicom Hrvoje Serdara, donosi vam romantičnu ljubavnu priču snimanu u idiličnom božićnom ugođaju Zagreba.

‘Spot je sniman na Zrinjevcu i ovjekovječena je odlična Adventska atmosfera u gradu. Kao i uvijek u mojim spotovima, priča prati radnju pjesme. Ovoga puta u cijelom spotu čekam od nje tu jednu riječ, ‘Dođi’!’

‘Kao i sama pjesma, tako je i video protkan romantičnom starinskom atmosferom, a moja partnerica u spotu je atraktivna Katarina Nikolić, voditeljica poznate regionalne televizijske kuće.’, rekao nam je Sandi.

Video spot ‘Oči u oči‘ pogledajtes nama:

Skladbom ‘Oči u oči‘ za koju sam potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju odradio Igor Ivanović, Sandi Cenov krenuo je u obilježavanje četvrt stoljeća glazbenog rada.

Veliki slavljenički koncert pod nazivom ‘Oči u oči’ najavljen je za četvrtak 09.02.2017. u 20:00 sati, u zagrebačkom kazalištu Gavella.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 80 kn, nabavite putem sustava Eventim -http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/sandi-cenov-zagreb-kazaliste-gavella-450118/event.html

Do Gavelle, u Sandijevim spektakularnim live izvedbama možete uživati na nadolazećim koncertima:

17.12. Zadar, Yachting Club

25.12. Split, Vanilla Bar (Tradicionalni Božićni koncert)

Sve novosti vezane uz koncert pratite na službenoj Facebook stranici Sandija Cenova i Hit Recordsa.

Autor glazbe: Sandi Cenov

Autor teksta: Sandi Cenov

Autor aranžmana: Igor Ivanović

Glazbeni producent: Igor Ivanović

Tonski snimatelj: Igor Ivanović

Redatelj: Hrvoje Serdar/Blue Studio

Foto: Hrvoje Serdar& Screenshot

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *