Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Recite „ne“ feniranju!

Recite „ne“ feniranju i odaberite seksi izgled prirodno osušenih kovrča

003_kosa_sukiwaterhousePovratak pedantno isfeniranih frizura, pletenica i fleksibilnih kovrča na piste New York Fashion Week-a možda je uzbudljiva vijest za pobornike perfekcionističkih frizerskih radova, ali mi ćemo vam reći da ne postoji ništa više seksi od glamurozno zgužvanih pramenova kakve nosi model Suki Waterhouse.

Ovakva senzacionalna frizura ide ruku pod ruku sa „operi i kreni“ stavom, i upravo zbog svoje neodoljive ležernosti poručuje da ste uložili malo truda da izgledate ovako dobro. Što je najbolje od svega, to je i istina!

Mnogi modeli, poput Irine Kravchenko, nose ovakav neobavezni „off the duty“ look frizure između snimanja i revija jer na taj način i odmaraju kosu od stresa, budući da takav stil frizure ne traži gotovo nikakve preparate osim šampona i regeneratora.

Svojim živahno neurednim valovima pokažite da je vjetrom razbarušena kosa (i noćni izlazak!) sve što vam treba da biste svoj prirodni izgled podigli na višu razinu – bez obzira što je sezona razbarušene suncem okupane kose još mjesecima daleko.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *