Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Jubilarna proslava rođendana Ana’s Sensual fitness-a

ASD 10   0009Ana’s Sensual fitness studio je već cijelo desetljeće sinonim za eleganciju i profesionalizam na zagrebačkoj fitness sceni. U tom stilu 19.11.2015.  proslavljen je 10. rođendan u Hollywood vanity clubu. Među 150 gostiju jubilarnoj proslavi pridružile su se i brojne osobe iz javnog života i tijekom večeri prošetale crvenim tepihom.

Ana’s Sensual fitness studio kao koncept studija koji razumije ženu nastao je kao produkt dugogodišnjeg obrazovanja, rada i iskustva osnivačice i vlasnice studija Ane Kuhanec Brašnović, magistre kineziologije i koordinatorice studija Martine Valjan, magistre kineziologije.

ASD 10   0018„Ana’s Sensual fitness nije samo naš posao, on je naš život! Ana’s Sensual fitness stil je života svake naše klijentice. Lijepo je znati da našim klijenticama iz dana u dan stvaramo prekrasne uspomene, da aktivno sudjelujemo u podizanju svijesti o važnosti tjelovježbe.“, objašnjavaju Ana i Martina.

Ana’s Sensual fitness vježbaju i mnoge poznate osobe poput Marijane Batinić, Petre Nižetić, Ive Šulentić, pjevačice Lane Jurčević, glumice  Leone Paraminski, Ane Begić,  saborske zastupnice Gordane Sobol, Renate Sopek i mnoge druge.

„Nedavno sam počela vježbati Ana’s Sensual fitness i oduševljena sam. Ove metoda vježbanja ne samo da pomaže dovesti tijelo u formu već podiže samopouzdanje i potiče buđenje ženske samosvijesti. “, priznala je Renata Sopek.

ASD 10   0010Najbolji promotori plesa kao načina života su upravo oni koji ga i žive na svim razinama. Iz tog razloga sinoćnji program vodile su Petra Nižetić, Marijana Batinić i Iva Šulentić koje su i same dugogodišnje polaznice Ana’s Sensual fitnessa. Program je započeo kratkim filmom koji je podsjetio na same početke.  Nakon školovanja u Los Angelesu kod glumice Sheile Kelley, Ana je postala jedina osoba iz Europe educirana za ovu vrstu programa i jedina certificirana instruktorica S faktora. Po povratku u Hrvatsku Ana je osmislila i razvila revolucionarnu metodu vježbanja po uzoru na S faktor.

„U program Ana’s Sensual fitnessa sam, osim vježbi elemenata na šipci unijela i vlastitu ideologiju emocionalnog doživljaja vježbi koje se izvode na treningu. Moj program je stručno planiran i programiran s kineziološkog aspekta, ali je osnovni cilj emocionalna transformacija žene koja se događa polagano kroz stupnjeve. Upravo je u tome temeljna razlika između ovog fitnessa i drugih načina tjelovježbe koje uključuju ples oko šipke.“, objašnjava autorica jedinstvene metode vježbanja s emocionalnom komponentom Ana Kuhanec Brašnović.

ASD 10   0011“Večeras smo se uz prekrasan film koji smo prikazale prisjetile lijepih trenutaka, ali bilo je i težih izazova kroz sve ove godine zajedničkog rada. Zahvalile smo se i svim našim dugogodišnjim klijenticama. Danas je Ana’s Sensual fitness studio puno više od početne ideje fitness studia za žene i na to smo neizmjerno ponosne. Osim raznolike ponude fitness programa danas educiramo žene svih dobnih skupina o načinu na koji mogu voditi zdrav i aktivan život, pružamo podršku ženama u ostvarivanju vlastitog potencijala. Djelatnost studija se konstantno širi, a sve s ciljem podizanja razine kvalitete života žena.“, kaže koordinatorica studija Martina Valjan.

Djelatnost Ana’s Sensual fitness studija prepoznata je kako u društvenoj tako i u gospodarskoj domeni. Ana’s Sensual fitness tim rado se odaziva na humanitarne kampanje poput vlastitog projekta „Žena Ženi“. Također, u svakoj prilici pruža potporu i podiže svijest žena ka pozitivnim promjenama.  Kroz aktivnosti u studiju i izvan njega  podržava se promocija vrijednih, unikatnih, sposobnih i etičnih poslovnih žena. Sve to vodi ka zajedničkom uspjehu i zadovoljstvu u svim segmentima života žena,  osobito na području tjelovježbe, zdravlja i prehrane, poticanju obiteljskih vrijednosti, prijateljske suradnje i aktivne kulture življenja.

ASD 10   0013Za zabavni dio programa pobrinule su se instruktorice Ana’s Sensual fitnessa koje su na jedinstven način napravile žensku verziju plesa Magic Mike XXL i time ugrijale atmosferu plesnog podija.

„Ana’s Sensual fitness priča je „more than fitness“. Tu su druženja, prijateljice, putovanja, ovakvi tulumi! Ove cure stvarno znaju kako uživati u ljepoti života!“, rekla je dobro raspoložena Marijana Batinić.

Tradicionalno je održan izbor za Miss Ana’s Sensual fitnessa koja će u narednoj godini imati čast biti ambasadoricom i promotoricom studija.

Večer je nastavljena ugodnim druženjem uz domjenak, šampanjac, slavljeničku tortu i zabavu na plesnom podiju.

ASD 10   0012„Sretne smo i ponosne večeras i slavimo uspjeh s našim klijenticama. Uspjele smo ostvariti dugoročne odnose s partnerima i klijenticama i dobiti funkcionalan ženski studio koji objedinjuje rad na ženinom  fizičkom, psihičkom, duhovnom i emotivnom  biću, te vodi brigu o ženinom  zdravlju. Upravo takav homogeni pristup pruža ženi mogućnost cjelovitog rada na sebi, neovisno o njenoj ulozi u društvu (majka, poslovna žena, kućanica). Želim svima zahvaliti na čestitkama kojih je ovih dana zaista mnogo kao i sponzorima i našim partnerima.“, navodi Ana Kuhanec Brašnović.

Lana Jurčević zbog neodgodivih poslovnih obaveza nije mogla prisustvovati obljetničkoj proslavi, ali je poslala video čestitku. „Čestitam Ani i cijelom timu na prvih 10 godina! Hvala za prijateljstvo, toplinu i ljubav i što ste mi pomogli da iz djevojčice izrastem u samosvijesnu ženu.“

Leona Paraminski poslala je čestitku iz Amerike u kojoj se rado prisjeća dana u Ana’s Sensual fitnessu, te želi još mnogo uspješnih godina.

Pjevačica Jelena Rozga također je čestitala velikih 10 godina i najavila da uskoro i ona počinje vježbati.

„Ana’s Sensual fitness studio uskoro seli na novu adresu u potpuno novi studio prilagođen modernoj ženi, te planiramo proširiti svoje poslovanje na druge veće gradove u zemlji. Dobrodošle su sve žene neovisno o dobi i fizičkim predispozicijama. Tvrdim da Ana’s Sensual fitness može vježbati svaka žena koja je spremna na avanturu duha i tijela.“, zaključila  je Ana Kuhanec Brašnović.

 

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *