Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Raztokrivanje Danijele Martinović

D 3Mislimo da je znamo dobro. Svaki njen osmijeh, veselje, imamo osjećaj da ćemo pogoditi odgovor na svako Danijeli Martinović postavljeno pitanje. No, prevarili smo se po tko zna koji puta kad je ona u pitanju. Dugo je skrivala u sebi osjećaj da s nama želi podijeliti nešto više. Izlaskom knjige poetskih zapisa Šalabahter života ostali smo blago zatečeni.

«Najnovija Božja zapovijed: budi umjeren kad gledaš, slušaš, govoriš PIZDARIJE. Neumjeren budi jedino kad voliš!»

Izdala je zapovijedi, otkrila je kakva su njena rana jutra. Misli s kojima završava dan. Uvela nas je u svijet za koji nismo znali da postoji. Danijela Martinović sasvim je slučajno stala pred objektiv foto umjetnika Tonka Buterina i ponovno nas očarala. Tonko je u radno vrijeme doktor znanosti te veliki zaljubljenik u fotografiju. Pročitavši njezine zapise vidio je Danijelu jednostavnu i razotkrivenu te ju takvu i prikazao na fotografijama. Svaka od njih nosi snažnu poruku. Citati iz Šalabahtera životauvode nas u jedan novi svijet koji svakako treba otkriti. Čitanjem ovih poetskih zapisa bježimo od stvarnosti i sretni putujemo jednim dijelom avanture s Danijelom.

Knjigu Šalabahter života, koju je izdala Hanza Media, možete pronaći u Tisak media centrima, Algoritam Profil Mozaik knjižarama te na www.abrakadabra.com.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *