Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Grupa JOY – Naše pjesme će uvijek biti iskrene

JOYJedan od najzanimljivijih zagrebačkih bandova, koji je na prvu osvojio publiku pjesmom ”Ne postoji grad” posljednjih dana u studiju pod ”režiserskom palicom” Denisa Dumančića snima svoj drugi singl.

U drugome singlu svoj rukopis su uz Dumančića na pjesmu stavili i poznata kantautorica Antonija Šola te Branimir Mihaljević. U ovom trenutku dečki iz Grupe Joy rekli su nam damo da je riječ o jednoj lijepoj ljubavnoj pjesmi, bržeg ritma, koje će u potpunosti nadopuniti priču iz prvog singla.

Grupa Joy i više nego aktivno traži svoje mjesto na hrvatskom estradnom nebu. U suradnji s autorskom ekipom Dumačić, Fayo, Mihaljević krajem prošle godine izbacili su svoj singl ”Ne postoji grad”. U spotu za istu pjesmu glavnu ulogu imala je popularna glumica Doris Pinčić.

Band koji su prije dvadesetak godina osnovala braća Ridjan, Damir i Darko, godinama je skupljao iskustvo prateli mnoštvo estradnih zvijezda sa naše estrade, a vjerovatno najzapaženija suradnja bila je ona s Majom Šuput, koja je i svoj prvi album u karijeri izdala kao tadašnja članica grupe EN JOY.

Vremena se naravno mjenjaju, pogotovo u glazbenom svijetu… Sad kad smo u gažerskom svijetu pokazali svoje kvalitete, želimo se okušati i na estradi. Vjerovali VI nama ili ne, ali ovo što se sada događa, ovo što sada radimo – to su naši dječački snovi i i istinski smo željni dokaz ivanja u estradnom svijetu. Vjerujemo u nas i mislimo da ćemo u tome  i uspjeti! Veseli nas što je naša prva pjesma bila pravi pogodak. Dugo smo odlučivali koju ćemo pjesmu snimiti, ali mnogi od nas su se pronašli baš u pjesmi ”Ne postoji grad”. Ne želimo biti band koji će snimati pjesme po industrijskom sistemu ”uzmi – plati – sviraj”. Želimo se pronaći u istim tim pjesmama. Svatko od nas je prošao mnogo toga u životu, a u glazbi prolazi samo iskrenost. Nasvirali smo se mi diljem Hrvatske, ali i svijeta i vjerujte nam – bilo je dobro samo kad je bilo iskreno, ispričao je za glam.hr jedan od osnivača Joy-a Damir Ridjan.

Foto: PR

Video YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *