Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Puder ili tonirana krema?

puder_1Većina žena muku muči što je idealno koristiti u proljetne mjesece puder ili toniranu kremu.
Nažalost ovaj preiod većina nas jako griješi u odabiru tekučih pudera a kamoli s toniranim kremama, jer u ovo vrijeme sve žene provode vrijeme u solarijima pripremajući kožu za ljetne sparine.
Ali nažalost upravo tad naša koža postaje trobojna i jako teško se pronalazi idealna nijansa kako bi izgledali što prirodnije.
Jako bitno kod kupnje pudera ili savjeta u parfumerijama jest da lice, vrat i dekolte moraju biti u istom tonusu boje jer nesmije se desiti da nam puder ode u rozu ili žutu nijansu, tad nam lice izgleda jako umorno.
Stoga je naš savjet da si radije kupiti trenutnu vašu svjetliju nijansu i da kombinirate s bronzerom jer s “umjetnom bojom u solariju” ćete definitivno pogriješiti u idealnoj nijansi jer kože će oksidirati i neće nam biti pogođena nijansa u tonu.
Svaki puder ili tonirana krema se radi s zaštitnim faktorima tako da žene sklone problematičnom  tenu preporučamo radije tekući puder jer on ima jaču moć pokrivanja i zaista je idealna kombinacija za ljetne sparine, dok žene koje vole “nature look” mogu koristiti toniranu kremu ali one nemaju jaku moć pokrivanja.
Trenutno na tržištu svi modni brandovi lansiraju iz dana u dan tonirane kreme, al večina njih su ili preguste ili prerijetke teksture.
puderMeđu visažistima hit je od branda “Dr.Renauda” tonirana krema, koja osim zaštitnih faktora ima i njegujuća svojstva koja je potrebna svakoj ženi,i prilikom nanošenja zaista je idealna pokrivenost,”nature look” je postignut i što je najbitnije koža diše.
Stoga idealan savjet je da se savjetujte s nekim tko je stručan u parfumeriji i pronađete svoj idealan puder ili toniranu kremu, al prvenstveno vodite računa da vrat, lice i deklote moraju biti u istom tonusu inače  nam lice izgleda umorno.
Alen Ljubić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *