Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prije ili kasnije, Bog će vam dati ono što ste oduvijek željeli i trebali

jesen_srećaZnam da ste pokušali najbolje. Znam da se nikada ne osjećate dovoljno dobri. I shvaćam da ste umorni.

Umorni ste  od pokušaja da ispunite svačija očekivanja, aimate osjećaj da nitko nikada ne cijeni vaše napore. Umorni ste od toga da slijedite one ciljeve koji se uvijek čine tako dalekima, bez obzira na to  koliko jako želite postići svoj cilj.

Umorni ste od toga da shvatate da što više ljude držite blizu, više se otimaju i bježe od vas. Umorni ste od ljubavi prema krivoj osobi. Umorni ste od življenja svog života…

Znam da ste umorni od odbijanja, neuspjeha i razočaranja. Ali, ako ste zaboravili, želim vas prisjetiti da je Bog uvijek s vama.

Kada ste zabrinuti, zbunjeni, tužni i razočarani; molim vas, sjetite se Boga, jer vas On nikada ne zaboravlja.

Sjetite se da će Bog uvijek znati što vaše srce želi. Čuje vaše molitve i zna vaše borbe. On zna kako plačete noću i koliko je teško suzdržati suze tijekom dana.

Znajte da će vam Bog uvijek čuvati leđa, čak i ako nikada ne zatražite njegovu pomoć. Voljela bih da se uvijek sjetite da je Bog blizu i da je On vaš najbolji zaštitnik i da vas voli baš takve kakvi jeste.

Možda vas Bog tjera da pričekate malo dulje prije nego što prihvati vaše želje, ali jednoga dana, kada to najmanje očekujete, stvari će se dogoditi na najbolji mogući način. Strpljenje i vjera je sve što vam treba.

Bog će ispuniti vaše želje u pravo vrijeme, Božije vrijeme. Uz vjeru ćete saznati pravo značenje strpljenja i ustrajnosti. On želi da rastete u vjeri i da shavtite da bez obzira s čime se borite, znajte da vam Bog nikada neće dati teret koji ne možete podnjeti. On vjeruje u vas. Pa zašto vi onda ne vjerujete Njemu?

Kada dođete k Njemu u svojim molitvama, znajte da on možda neće uvijek dati ono što ste htjeli, ali sigurno će vam dati ono što trebate. Vaše će srce umiriti. Samo On će vam dati strpljenje i snagu da zadržite  baš sve dok oluja ne prođe.

U redu je ponekad biti ljut na Njega, jer znam da je vaša bol nepodnošljiva. I da je teško razumjeti veliku Božju ljubav.  Ali molim vas, ne odustajte od Boga i njegove nepresušne milosti i ljubavi.  Iskreno vjerujete da vas Bog baš nikada neće razočarati.

Morate se sjetiti da možda, ono što ste oduvijek htjeli nije dobro za vas i trebate vjerovati da je Bog najbolji planer i samo On zna što je najbolje za vas.

Dok se sada borite, sjetite se da Bog gleda i da se ponosi vašim napornim radom i  vjerom. Prije ili kasnije, Bog će vam dati ono što ste oduvijek željeli i trebali.

Ne bojite se, ne brinite i ne posustajte. Božja milost je nad vama. Bog vas voli. Samo mu vjerujte i sve probleme i dileme prepoustite njemu i vjerujte mi na riječ, Bog će se proslaviti kroz vas.

Budite sretni! Budite zahvalni na životu i na svemu dobrome i lošemu. Ne dozvolite da vas negativne okolnsoti obeshrabe da budete sretni. Bez obzira na sve, morate odlučiti da budete sretni. Morate shvatiti koliko je veliki blagoslov da se svaki dan probudite. I samo to je već dovoljno za ogromnu sreću. Jer, sigurna sam da kad pogledate na svoj život, imate jako puno razloga za zahvalsnost i za sreću kojom možete obojati svaki dan koji vam je darovan od Boga.

Htjeli vi to ili ne, Bog je uvijek uz vas. Njegova ljubav je nepresušna, ma što god da smo sagriješil, Bog nas bezuvjetno voli. I ne zaboravite, vaši najbolji dani su ispred vas.

Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *