Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prijavi se i sviraj uz Davida Moralesa

Prijavi se i sviraj uz Davida Moralesa na najvećem partyju na najvećem krovu Hrvatske – ‘West House Reunion Festival’ 6. i 7. lipnja 2014.!

WHRF_face cover

‘West House Reunion Festival’ i DJ Akademija pozivaju vas da sudjelujete u natječaju koji pruža priliku domaćim mladim DJ-ima da nastupe na tom festivalu.

‘Mladi’ ste, talentirani i volite dobar mix housea, tech housea ili deep housea?

Vi ste osoba kakva se traži!

Izmiksaj glazbu, prijavi se i možda baš vi zasvirate u sklopu najvećeg partya na najvećem krovu Hrvatske ‘West House Reunion Festival’ 6. i 7. lipnja 2014.!

Sve što trebate napraviti je složiti svoj mix, uplodati ga na ‘net’ ili neki od servisa za slušanje glazbe, poslati i sakupljati lajkove.  Prijave na linku  http://www.deejay.hr/dj-akademija-west-house-competition/

Uz facebook lajkove, koji su samo jedan od kriterija za odabir kandidata, među ostalim će se ocjenjivati i tehnička izvedba, te stilovi miksanja.

Pet najboljih 31. Svibnja sudjeluje na predavanju DJ Akademije gdje će se predstaviti i dokazati miksajući uživo pred žirijem u kojem će biti Damir Ludvig, Matija Lovrec, Ivan Pavlinić , Tomislav Sviben i Josip Ćurković, predavači Akademije.

Dvoje najboljih nastupiti će uz bok Davida Moralesa, Viktorie Metzker i ostalih na ‘West House Reunion Festivalu’ 6. i 7. lipnja 2014..

Što god odlučili ne propustite najuzbudljiviji party i nezaobilaznu destinaciju svih ljubitelja elektronske glazbe uz najbolje svjetske i hrvatske DJ-e i producente na jednom mjestu – ‘West House Reunion Festival’!

Ulaznice za festival su u prodaji a kupiti ih možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je samo 120,00kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.!

Vidimo se na ‘West House Reunionu’, petak i subota 06. i 07. lipnja Westgate Shopping City!

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *